Horoscop

Horoscop 10 octombrie 2020. Taurii își vor întâlni sufletul pereche

Publicat: 10 oct. 2020
Horoscop
Horoscop

 

Așteptarea ne poate fi răsplătită cu un răspuns, o invitație la plimbare, la cafea, și multe lucruri de vor așeza în firescul lor.

Vibrația zilei este 1 și atunci să dam restart relațiilor.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 BALANȚĂ

O să intrați la cheltuială c-aveți un eveniment care vă scoate ceva bani din buzunar ca să vă luați o ținută specială și să luați un cadou. Sunt câteva ocazii să ieșiți la plimbare, la o terasă, poate sărbătoriți o zi de naștere, sau vă logodiți, vă căsătoriți – e o bucurie.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Sunt câțiva prieteni care vor să vă reluați o activitate care să vă destindă și dacă găsiți un timp comun o să fie perfect. E cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și o să vă faceți timp să vorbiți măcar, dacă nu să vă și întâlniți, c-aveți multe să vă spuneți.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să primiti o invitație la un spectacol, un concert, la un târg tradițional, și ceva o s-alegeți. Sunteți dispuși să cheltuiți niște bani ca să vă simțiți bine în excursie, să le faceți pe plac și alor voștri c-aveți nevoie cu toții de un mai lung respiro.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Se poate să vi se facă cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, să vă doriți o relație – e anul vostru, profitați. Se poate să aibă loc o întălnire decisivă și să aflați care e părerea ființei iubiTe referitoare la locuitul împreună, că vreți să vă cumpărați o casă.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să aibă loc o întrunire publică și să aveți ceva de spus, de făcut, sau să vorbiți, fie și online. E posibil să faceți o tratație la voi acasă, poate aveți spațiu, o fi afară, în curte, pe terasă, și o să vă bucurați de o atmosferă plăcuta, deconectantă.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 PEȘTI

E posibil să-și serbeze cineva din alt oraș o zi de naștere, de nume, și să vă duceți daca n-aveți urgențe pe-acasă. Se observă o comunicare lejeră cu grupul de prieteni, poate-aveți un motiv, să vă-ntalniti și o să petreceți un timp de calitate împreună – e o comunicare sufletească.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Poate urmați niște cursuri, faceți o practică, luați lecții de șoferie sau să vă acomodați cu vreun gadget sofisticat. Le-oți rămas datori unor oameni care vor să ieșiți la un spectacol, sau să reluați o activitate care să vă dezmorțească, să vă energizati.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Vă iese-n cale cineva care-o să dea refresh sentimentelor voastre – dacă și voi sunteți în căutarea fericirii. O să fiți înconjurați de oameni tineri care au ce învață de la voi – și o să fie o colaborare din care toată lumea are de câștigat.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

E cineva din vechea gardă de prieteni care vrea să reactualizați relația și poate ocazionați o întălnire dacă o mai aveți la inimă pe acea persoană. E o petrecere la care-o să vă duceți – și costa – dar o să merite fiecare bănuț, pentru c-o să revedeți câțiva dintre prietenii cu care vă vedeați frecvent.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 RAC

Poate-o să vă fie mai clar dac-ați ales persoana potrivită pentru voi, sau a fost doar o companie trecătoare. O să puneți niște lucruri la punct, chiar și cu niște coechipieri de afaceri, vorbiți pe whatsApp, vă și vedeți dacă evitați întâlnirea propriu-zisă din motive de sănătate, sau distanță.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 LEU

Poate vin ceva musafiri pe la voi – se poate să discutați și probleme legate de școală, de afaceri, ceva important. O să vă mai faceți de lucru pe-acasă, dar o să vă puteți și delecta cu activitatea preferată, ieșiți la o plimbare, practicați un sport, stați la o cafea cu un prieten, doi.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să vă entuziasmeze prezenta cuiva și poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste – lăsați lucrurile să curgă. O să vă mai și relaxați – de treabă se vor mai ocupa și ceilalți din familie, ca să luați o gură de aer proaspăt, să vă ocupați și de look, să arătați fresh.

Adauga un comentariu