Cancan ultimă oră

Horoscop 6 iulie 2020! Iată cele mai importante previziuni pentru zodii

Publicat: 06 iul. 2020
Horoscop 13 august 2020. Scorpionii au nevoie de o pauză!
Horoscop 13 august 2020. Scorpionii au nevoie de o pauză!

Horoscop 6 iulie 2020. Horoscopul de astăzi aduce preveziuni pentru toate zodiile, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peșt. Horoscopul zilnic avertizează nativii din zodia Săgetător care pot face mici schimbări, plimbări şi escapade.

Horoscop 6 iulie 2020! Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să primească niște vești bune, chiar neașteptate, surprinzătoare, din partea prietenilor sau din partea unei persoane importante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține să pună bazele unui proiect sau să demareze primele grafice, scheletul, unui plan pe care-l au în cap de ceva vreme.

Horoscop 6 iulie 2020! Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie nemulțumiți de o situație care le vizează zona profesională, cariera. Nativii pot fi puși într-o ipostază publică inconfortabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuește să nu pună la suflet chiar tot ceea ce aud. Posibile bârfe, informații destabilizatoare care vin din zâmpul muncii.

Horoscop 6 iulie 2020! Gemeni

Dacă eşti implicat(ă) în parteneriate sau derulezi activităţi profesionale care implică existenţa unui buget comun, aşteaptă-te ca de dimineaţă să existe discuţii în contradictoriu pe teme financiare. Poate nu reuşeşti să cazi de acord cu ei cum anume să procedaţi în cazul unor investiţii sau ies la iveală informaţii potrivit cărora cineva a abuzat de resurse care nu îi aparţineau în totalitate. Aşadar, se întrevede o primă parte a zilei tensionată, care-ţi arată că aceste relaţii nu se îndreaptă în direcţia potrivită. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte unele proiecte sau colaborări, apar progrese vizibile, care-ţi dau speranţe.

Horoscop 2020! Rac

n plan relaţional, prima jumătate a zilei vine la pachet cu o atmosferă încărcată. Tensiunea între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori este aproape palpabilă şi are legătură cel mai probabil cu situaţii vechi, care s-au agravat în timp pe fondul lipsei de comunicare sau al unor tentative de a ascunde celorlalţi anumite lucruri. În orice caz, cert este că s-a dereglat pe parcurs raportul de forţe între voi şi că trebuie să faci ceva în acest sens. Dup-amiază se calmează spiritele şi puteţi duce la bun sfârşit activităţile zilei, deşi problemele nu s-au rezolvat.

Horoscop 6 iulie 2020! LEU

Toată lumea ştie că eşti generos. Fără nicio planetă în zodie, dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te împrumuta, nu da bani cu împrumut, evită băncile şi pariurile! Nu lăsa nici o neclaritate în perioada zilei de astăzi, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Fă-ţi stereotipuri de exprimare! Nu te repezi, din nou, să faci promisiuni. Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză!

Horoscop 6 iulie 2020! FECIOARA

Conjunctura astrologică îţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutăţile pe care poţi să le afli. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă! Ziua aceasta este perioada de timp amestecată în care aspectele benefice şi malefice se succed rapid, în funcţie de aspectele Lunii, planeta guvernantă în tema ta în această perioadă de timp. Sunt şi unele aspecte care arată noroc la bani, la obţinerea lor, sau la cheltuirea lor inspirată, pentru că după cum spune înţeleptul chinez „sunt două căile să faci avere – să câştigi mulţi bani, sau să faci cheltuieli inspirate”.

Horoscop  Balanță

Nativii zodiei Balanță se implică prea mult în viața altora, iar acest lucru ar putea să-i coste mai mult decât ar crede. Astrologii vă sfătuiesc să vă axați pe viața voastră personală și să găsiți rezolvări la problemele din ultima perioadă.

Horoscop 6 iulie 2020! Scorpion

Scorpionii vor traversa o zi plină de momente emoționale. Nativii își fac în sfârșit curaj pentru a le dezvălui sentimentele unei persoane de care se simt atrași de ceva timp. Însă, nu veți ști răspunsul până nu faceți primul pas.

Horoscop 6 iulie Săgetător

Săgetătorii nu sunt dispuși să-și îmbunătățească calitățile, însă se așteaptă să obține aceleași rezultate. Din păcate aceștia vor fi dezamăgiți, deoarece e nevoie de mai mult efort pentru a te face remarcat.

Horoscop  Capricorn

Să nu te miri că nu-ţi găseşti locul printre oamenii care te înconjoară astăzi, dar trebuie să vă priviţi unii pe alţii cu îngăduinţă. Oamenii nu sunt la fel, ca atare aşa cum îi priveşti tu pe unii ca pe nişte ciudaţi, fii sigur că şi tu eşti greu de înţeles de către cei care te privesc la rându-le cu sprânceana ridicată. Oricât de diferiţi aţi fi unii faţă de alţii, trăiţi în acelaşi mediu, deci e bine să vă toleraţi ca atare. Nu-i da la o parte pe alţii doar pentru că au alte credinţe, alte principii după care se ghidează sau alte preferinţe muzicale, culturale, culinare. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi: fiecare cu ciudăţeniile şi nebuniile lui!

Horoscop 6 iulie 2020! Vărsător

Credința voastră în propriile idei vă face încăpățânați, dar într-un mod corect! Asta va reieși din câteva discuții interesante! Recenzia pe care o efectuați este un lucru bun, dar este mai obositoare decât v-ați presupus.

Horoscop 6 iulie 2020! Pești

Nimic nu durează veşnic, deci nici relaţiile în care eşti implicat nu pot continua la fel toată viaţa, ca atare fii oricând deschis spre schimbări şi din acest punct de vedere. Că se mai schimbă prietenii sau colegii, că se mai schimbă până şi partenerii, trebuie să fii deschis spre nou, pentru că relaţiile respective au ajuns la un nivel care nu mai avea nimic bun de oferit li e mai bine să se termine. Mergi mai departe cu recunoştinţă că acei oameni au trecut prin viaţa ta pentru o vreme, dar nu te ţine cu dinţii de ei. În afară, poate, de familie, nimeni nu e legat de tine pentru totdeauna. Oamenii apar şi dispar din calea ta: aşa e viaţa!

Adauga un comentariu