Horoscop

Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici. Visele Gemenilor vor deveni realitate

Publicat: 25 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici. Visele Gemenilor vor deveni realitate
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021 . La Antena 3, celebrul numerolog a prezentat bucuriile venite din partea runelor pentru săptămâna care se apropie cu pași repezi.

Horoscopul runelor 26 aprilie – 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul are o săptămână interesantă. Are parte de schimbări importante în plan personal. Să fie foarte atent la aceste schimbări, fiindcă ar putea veni însoțite de surprize.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Taur

Taurul plănuiește să facă mici schimbări în viața sa. El consideră că acum este o perioadă excelentă pentru noi începuturi. Revigorare pe toate planurile.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână plină de fertilitate și belșug. În scurt timp, visele Gemenilor vor deveni realitate.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Rac

Urmează o perioadă plină de călătorii pentru Raci. Gata cu vacanțele în scop medical. A venit timpul relaxării și a spiritualității.

Horoscopul runelor 26 aprilie – 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul va da lovitură și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lui. Săptămâna Mare e cu o lovitură pentru Leu

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Fecioară

Fecioara are o săptămâna în care pot să susțină bătălii pentru că în mod sigur vor câștiga. Nu lăsăți să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Balanță

În viitorul apropiat, Balanțele vor întâmpina o suită de schimbări majore. De aceea, trebuie să se pregătească.

Horoscopul runelor 26 aprilie – 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul nu se lasă: ori vrea să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. Dar nu se va liniști până când nu va lua o decizie.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Săgetător

Dacă există probleme nerezolvate, Săgetătorul este sfătuit să discute cu cei din familie sau cu prietenii de la locul de muncă. În caz contrar, el se va frământa și nimic nu îi va merge așa cum își dorește.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Capricorn

Capricornul se află în așteptarea unui mesaj din partea unei persoane importante. A primit azi un semnal, dar din cauza unui moment de neatenție, nu l-a recepționat. Mare atenție mâine!

Horoscopul runelor 26 aprilie – 2 mai 2021 cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească săptămâna care este destul de tensionată. Astrele nu prea îi recomandă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021 pentru Pești

Peștele este sfătuit să schimbe tactica. Pentru a-și rezolva toate problemele, el trebuie să abordeze altfel situațiile de zi cu zi.

Adauga un comentariu