Horoscop

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Racii trec printr-o perioadă dificilă

Publicat: 14 mart. 2021
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici, numerolog

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Numerologul a venit cu o serie de previziuni pentru săptămâna care urmează. Acesta a dezvăluit, prin intermediul runelor, că unii nativii vor avea de trecut câteva obstacole, însă vor găsi o rezolvare cu ușurință.

Îndrăgitul numerolog spune cine va fi norocosul zodiacului, dar și cine va avea multe de pierdut.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021 pentru Berbec

Berbecii pot afla un adevăr foarte important, care le va schimba radical viața. Acum depinde de acțiunile lor de până acum, dacă schimbarea se va produce în bine sau în rău.

Horoscop rune Taur

Taurii sunt puși pe ceartă în această săptămână. Sunt prea direcți în exprimare, fapt ce ar putea duce la crearea unor tensiuni cu persoanele din jurul lor. Sfatul runelor este renunțe la atitudinea pe care o au, fiindcă totul are o rezolvare.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021 pentru Gemeni

Gemenii intră într-o perioadă de tăcere. Se pare că au nevoie de singurătate mai mult decât oricând, iar cei apropiați le vor respecta decizia. A venit momentul să se gândească la lucrurile pe care le-au făcut, pentru a ști cum să procedeze în continuare.

Horoscop rune Rac

Racii vor avea o săptămână dificilă. Runele îi sfătuiesc să fie puternici, pentru că niciun obstacol nu este de netrecut. Săptămâna va trece la fel de repede precum a venit.

Horoscop rune Leu

Leii se pregătesc de schimbări. Încă nu s-au decis dacă își vor schimba locul de muncă sau locuința, dar știu, cu siguranță, că vor să facă o schimbare radicală. Nimic nu îi va opri să obțină ceea ce își doresc.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021 pentru Fecioară

Se aşteaptă o săptămână extrem de bună pentru nativii zodiei Fecioară. Runele îi sfătuiesc să lase trecutul în urmă și să se bucure de prezent. A venit și momentul lor de relaxare.

Horoscop rune Balanţă

Balanțele se pregătesc să schimbe ceva în viața lor. De aceea, fricile, grijile să se dea la o parte, pentru că urmează ceva extraordinar. Chiar dacă nu vor fi mulțumite inițial, pe parcurs vor vedea lucrurile cu alți ochi.

Horoscop rune Scorpion

Se anunță o călătorie pentru Scorpioni, de aceea sunt rugați să își facă bagajele. Este un moment prielnic să mai ieșiți în lume, după tot acel timp petrecut în casă. Veți cunoaște mulți oameni în această săptămână.

Horoscop rune Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului. În scurt timp, visele lor vor deveni realitate. Pentru cei care au vorbit cu barza, fertilitatea este la cote maxime. Poate vor avea o surpriză. Li se dezvăluie o rună foarte puternică.

Horoscop rune Capricorn

Runele recomandă Capricornilor să iasă din monotonie, pentru a avea rezultate. În ultimul timp au refuzat să schimbe tactica și de aceea stagnează.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 martie 2021 pentru Vărsător

Vărsătorilor li se spune să se pregătească, fiindcă vor trece printr-o schimbare importantă. Să nu se mai gândească la lucruri negative, totul va fi bine.

Horoscop rune Peşti

Peștii trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Magia va apărea, doar atunci când vor fi pregătiți.

Adauga un comentariu