Cancan ultimă oră

Horoscop zilnic 27 mai 2022. Balanțele pot lua o pauză în relație

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop zilnic 27 mai 2022. Balanțele pot lua o pauză în relație
Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2022

 

Horoscopul zilei de 27 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță pot avea parte de conflicte cu partenerul și pot lua o pauză în relație.

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață și nu este exclus ca acestea să pornească de la gelozii și atitudini autoritare. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la impulsivitate, care poate strica atmosfera în cuplu.

Horoscop Taur

Taurii nu se simt în apele lor și pot fi copleșiți de amintiri dureroase, frământări și gândul le fuge la un fost partener. Se simt captivi în trecut și lipsiți de energie. Astăzi pot fi mai ușor de rănit de ceilalți.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt nesiguri pe sentimentele lor sau ale partenerului, oscilează și au trăiri interioare contradictorii. S-ar putea, pe de o parte, să se activeze gelozii și posesivității, senzația de abandon, iar pe de altă parte, să apară o dorință de eliberare dintr-o relație toxică.

Horoscop Rac

Racii pot da naștere tensiunilor cu partenerul de viață din cauza atitudinii autoritare și impunătoare a acestuia. Nici nativii nu vor fi mai toleranți și nu este exclus ca în unele relații să intervină o scurtă pauză. Grijă și la conflictele cu superiorii.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de conflicte la locul de muncă din cauza faptului că încearcă să-și impună viziunile și părerile în fața colegilor. Se vor lupta până în pânzele albe să-și susțină punctul de vedere.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot deveni foarte dominatoare în relația de cuplu și pot avea tendința de a-și controla partenerul, inclusiv de a-i impune acestuia gusturile și dorințele lor. Își pot reactiva niște frici mai vechi și din cauza aceasta se vadă lucrurile distorsionat.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt nemulțumite de partener și au tendința de a-i face reproșuri foarte dure care să degenereze în conflicte majore. Nu este exclus ca în unele cupluri să intervină nevoia unei pauze. Cel mai probabil, la baza atitudinii nativilor stau traume emoționale nevindecate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt duri in comunicare și cuvintele lor acționează ca o adevărată armă, așa că îi pot răni foarte ușor pe cei din jur. La locul de muncă nu mai țin cont de diplomație, iar în cuplu fac reproșuri acide.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot pune punct unei relații aflate la început, dacă nu se simt apreciați la adevărata valoare. Unii nativi nu sunt siguri pe sentimentele lor sau ale partenerului și din cauza asta pot căuta nod în papură.

Horoscop Capricorn

Capricornii au o atitudine destul de introvertită. Vor prefera să se retragă în intimitatea căminului și să-și disece niște emoții care le provoacă disconfort. Posibile tensiuni cu familia sau în relația cu persoana iubită și copiii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să nu se iluzioneze, dacă au cunoscut o persoană de care se simt atrași. Unii nativi pot scoate la suprafață o traumă sentimentală mai veche. Pot fi foarte acizi în dialog, radicali în negocieri și decizii.

Horoscop Pești

Peștii pot fi dezamăgiți de partener și pot avea senzația că relația lor este bazată pe alte interese decât pe iubire. Sunt de evitat cheltuielile și investițiile pentru că există riscul de a pierde bani. De asemenea, nu este momentul să dea bani cu împrumut.

sursă

Adauga un comentariu