Cancan

Hoții au devenit din ce în ce mai inventivi! Dacă găsiți un biscuite sub preșul de la intrarea în casă sunați la poliție

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hoții au devenit din ce în ce mai inventivi Dacă găsiți un biscuite sub preșul de la intrarea în casă sunați la poliție
Hotii au devenit din ce in ce mai inventivi si folosesc diferite metode pentru a sparge apartamentele

Hoții au devenit din ce în ce mai inventivi și descoperă noi metode prin care să prade oamenii. În era digitală, în care toată informația este la doar un click distanță, era de așteptat că internetul nu o să fie utilizat doar pentru filmulețe amuzante.

Recent, o tânără influenceriță a făcut cunoscut modul în care unii dintre hoții care pradă locuințe acționează.

Hoții au devenit din ce în ce mai inventivi

Chiar dacă, atât din punct de vedere legal, cât și moral, furtul este o acțiune de condamnat, care se pedepsește potrivit legislației în vigoare, unele persoane preferă să recurgă la această metodă frauduloasă de a face bani.

Fie că pradă locuințele unor persoane care abia își duc traiul de pe o zi pe alta sau adevărate conace, hoții nu se dau înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopul malefic.

Totuși, există și persoane care le demască intențiile celor care vor să prade locuințele. Este și cazul unei creatoare de conținut din Timișoara, care a făcut un video pe TiokTok pentru a le arăta și altora cât de inventivi sunt hoții.

Tânăra a prezentat cu lux de amănunte cum, printr-un singur biscuit, hoții își pot da seama dacă este sigur pentru ei să jefuiască o locuință, sau nu.

Astfel, tot ce trebuie să facă tâlharii pentru a afla dacă se află cineva constant în casă  este să plaseze un produs alimentar greu detectabil sub preșul de la intrare.

„În cazul în care găsiți un biscuite sub preș trebuie să știți că s-ar putea casa voastră să fie vizată de hoți, sau s-ar putea cineva să vă facă o farsă. Dar, în cazul în care vă este vizată casa de hoți, ei lasă un biscuite și revin după câteva zile. În cazul în care biscuitele nu este sfărâmat ei vor ști că nu este nimeni acasă, adică nu a călcat nimeni pe preș”, a povestit autoarea clipului postat pe TikTok.

@laura_charaba ați pățit vreodată sa găsiți un biscuit sub preș? #trucuri #romania #viral #hoti ♬ sunet original – laura_charaba

Un tânăr s-a gândit să meargă la „cumpărături” deși nu avea bani în buzunare

Un tânăr s-a gândit să meargă la „cumpărături” într-un centru comercial din Iași. Chiar dacă nu avea bani în buzunare, bărbatul a plecat cu haine de aproape 8.000 de lei

Brandurile care se găsesc în mai toate mall-urile din România i-au făcut cu ochiul unui tânăr din Iași. Fără bani în buzunare, acesta a vrut să facă unele „cumpărături”. Astfel, s-a gândit să nu se uite la prețuri, așa că a plecat cu marfă de 8.000 de lei din 4 magazine.

Nu a fost un hoț cu prea mare îndemânare, pentru că a fost văzut de angajați. Ulterior, acesta a intrat în vizorul polițiștilor ieșeni care au reușit să probeze mai multe furturi de-ale bărbatului, datorită camerelor de supraveghere care le-au făcut munca mai ușoară.

Hoțul a fost reținut și urmează să afle dacă va fi arestat.

Adauga un comentariu