Cancan

Iată cât a plătit un turist român pentru o supă și o limonadă, în Bulgaria

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Iată cât a plătit un turist român pentru o supă și o limonadă în Bulgaria
Iată câți bani a dat un turist român pe o supă „fără gust” și o „așa-zisă” limonadă, într-un restaurant din Bulgaria

Un turist român a rămas fară cuvinte când a văzut cât a plătit pentru o supă și o limonadă, în Bulgaria.

An de an, numeroși turiști români aleg Bulgaria ca destinație de vacanță, fie pentru a profita de prețurile mai convenabile, fie pentru a experimenta formulele de tip all-inclusive. Deși stațiunile bulgărești se bucură de o popularitate considerabilă în rândul românilor, este important de menționat că unii turiști se confruntă cu diverse incidente neplăcute pe parcursul sejurului lor.

Cât a plătit un turist român pentru o supă și o limonadă, în Bulgaria

Un turist român a postat o recenzie negativă pe un grup de Facebook, exprimându-și nemulțumirea severă cu privire la serviciile oferite de un restaurant din Arbanasi, o localitate din Bulgaria.

Omul a comandat supă și limonadă, dar calitatea mâncării și a băuturilor nu a fost satisfăcătoare, conform spuselor sale. Această experiență neplăcută l-a determinat să își împărtășească dezamăgirea cu ceilalți membri ai grupului de Facebook.

Pe lângă calitatea dezamăgitoare a mâncării și a băuturilor, turistul menționează și atitudinea neplăcută a reprezentantului restaurantului, despre care susține că ar fi chiar proprietarul. Potrivit spuselor sale, acesta a adoptat o atitudine sfidătoare atunci când i s-a adus la cunoștință problema.

„Atenție e cu servirea mesei la restaurantele din Arbanasi. Am dorit să mâncăm ceva tradițional și ne-am ales cu un soi de ghiveci lichid gen supă, fără gust, cu vagi urme de carne (cred că erau resturi), o așa-zisă limonadă, care de fapt era o băutură din doză de aluminiu. În final am plătit pentru 2 persoane 87 leva. Am chemat pe cel ce ne-a servit, care cred că era proprietarul, și cu un tupeu maxim ne-a spus că nu el gătește. Ne-am ales cu o indigestie, stare proastă, nervi”, a scris acesta.

Turistul român atrage atenția asupra prețului considerat disproporționat de mare pentru o masă formată dintr-un singur fel de mâncare și o limonadă, servite pentru două persoane. Costul total de 87 de leva se traduce în aproximativ 221 de lei, o sumă semnificativă pentru o astfel de comandă.

Pățania unui turist român care a comandat un platou cu fructe de mare în Grecia

Un turist din București a decis să-și petreacă concediul pe insula Lefkada din Grecia împreună cu familia sa. Românul povestește experiența pe care a trăit-o pentru prima dată în Grecia pe când se afla la un restaurant de pe plaja Afteli.

„Bună seara, am fost astăzi la Afteli. E prima oară când ni se întâmplă așa ceva în Grecia.
La beach bar am comandat un platou cu fructe de mare pentru 2 persoane, care au venit suspect de repede, cam 10 minute.

Calamarul era tare și mirosea urât, caracatița la grătar era lipicioasă, necomestibilă. L-am chemat pe ospătar și i-am spus că produsele sunt alterate, el a sustinut că sunt proaspete. Era și o doradă la grătar care avea carnea lipicioasă. După ce i-am dat să miroasă calamarul, a decis să ia platoul. Nu ni l-a pus la plată.

Comandasem și la pachet porții de mâncare. I-am zis că dacă sunt la fel nu le luăm. Înainte de a pleca, mi-au adus un calamar prăjit, să gust. Era ok. Am luat pachetele, cand am ajuns acasă, calamarii și creveții comandați erau stricați. A început copilul să vomite instant. Unde se poate face reclamatie aici, ceva în genul ANPC-ului de la noi”, a scris românul pe un grup de Facebook.

În aceeași situație s-a aflat un alt turist român care a rămas surprins când a văzut cât a plătit pentru o supă și o limonadă, în Bulgaria.

Comentarii
Adauga un comentariu