Local

Iată momentul impactului de la Miclăușeni. Şoferul care a decedat a intrat pe contrasens direct în autoutilitară. Mai mulţi şoferi au frânat în ultima secundă – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată momentul impactului de la Miclăușeni. Şoferul care a decedat a intrat pe contrasens direct în autoutilitară. Mai mulţi şoferi au frânat în ultima secundă - EXCLUSIV FOTO VIDEO
O cameră de bord a unui participant la trafic a surprins momentul accidentului rutier din judeţul Iaşi

O cameră de bord a unui participant la trafic a surprins momentul accidentului rutier din judeţul Iaşi. Se observa foarte clar pe imaginile video cum conducătorul autoturismului marca Volkswagen Golf iese din parcare, intra pe contrasens şi se izbeşte frontal de dubiţă. Impactul a fost unul extrem de violent, fiind două persoane decedate şi pagube materiale.

Incidentul rutier a avut loc în satul Miclăușeni, comuna Butea, județul Iași.

UPDATE: Oficial, cele două victime de sex feminin și masculin, de aproximativ 60 de ani, implicate în accidentul rutier au fost declarate decedate.

Accident rutier mortal! Ce spun autoritățile ieșene

„Prin apel 112 se anunţa producerea unui accident rutier între 2 autoturisme cu 2 victime (posibil blocate în autoturisme) în localitatea Miclauseni, com. Butea, au fost alocate 3 echipaje (o autospecială de stingere, una de iluminat şi descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD) cu 12 cadre de la Secţia Tg. Frumos în sprijin a fost alocat şi un echipaj medical SAJ cu medic, misiunea este în desfăşurare”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

„Momentan intervenţia este în desfăşurare, pentru cele două persoane din autoturism care au fost descarcerate se aplică protocolul de resuscitare, la sosirea primelor echipaje victimele erau inconştiente. Revenim cu detalii după finalizarea intervenţiei”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Adauga un comentariu