Local

EXCLUSIV! Ieșean acuzat că a vrut să facă moarte de om în plină stare de urgenţă!

Publicat: 11 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
EXCLUSIV Ieșean acuzat că a vrut să facă moarte de om în plină stare de urgenţă
Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele unui ieşean acuzat că a vrut să facă moarte de om

Judecătorii au admis cererea de arestare formulată de procurori pe numele unui ieșean. Individul este acuzat de tentativă de omor. Procurorii spun că totul ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan, victima ajungând la spital în plină pandemie cu coronavirus

Un ieşean a ajuns după gratii luni după-amiază, fiind acuzat că a încercat să facă moarte de om.  Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Viorel Marian Ioviţă.

Un individ acuzat de tentativă de omor rămâne în arest! Judecătorii au fost de acord cu solicitarea procurorilor

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Ioviţă Viorel Marian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, pentru o durată de 30 de zile. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă”, au precizat magistraţii ieşeni.

Arestat pentru tentativă de omor

De remarcat este faptul că decizia Tribunalului Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.  Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, în urmă cu câteva zile, după un conflict spontan, Viorel Marian Ioviţă l-a lovit pe un cunoscut, Constantin P.  Autorităţile au fost anunţate de producerea acestui incident printr-un telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.  La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical şi unul de Poliţie.

Propunere de arestare preventivă pentru un ieşean. Tânărul este acuzat de tentativă de omor calificat – Update

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Doctorii care l-au îngrijit pe Constantin P. au concluzionat că viaţa acestuia a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite.  La rândul lor, oamenii legii l-au identificat pe Viorel Marian Ioviţă, l-au dus la audieri, iar, ulterior, l-au reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele ieşeanului. Cel mai probabil, individul va contesta hotărârea luată luni după-amiază de magistraţii ieşeni.

Adauga un comentariu