Actualitate

Ieşean prins cu droguri în urma unui flagrant în zona Cirirc – Exclusiv

Publicat: 22 aug. 2020
Ieşean prins cu droguri în urma unui flagrant în zona Cirirc
Ieşean prins cu droguri în urma unui flagrant în zona Cirirc

Ieşean prins cu droguri în urma unui flagrant în zona Cirirc. Seara nefastă pentru un tânăr traficant de droguri din Iaşi. În timp ce aştepta să vândă narcoticele pe care le avea asupra sa, tânărul a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Politistiii i-au organizat un flagrant, stopând visul bărbatului de a îşi face un adevărat job din vândutul drogurilor. Totul s-a întâmplat în zona Ciric, in urma unei actiuni mai ample pe care politistii au desfasurat-o in cluburile iesene. Asupra acestuia au fost găsite două pastile de ecstasy şi două cuţite. Tanarul a fost condus la sectie pentru audieri.

Ieşean prins cu droguri în urma unui flagrant în zona Cirirc

Prezente la faţa locului echipajele de politie au intervenit în forţă şi l-au imobilizat pe acesta.

Un alt traficant de droguri a fost demascat de catre procurorii de la DIICOT. Un traficant de droguri ce cultivă canabis lângă Little Texas, restaurantul familiei Dan Fiterman și Patricia Fiterman, care au și spitalul Arcadia.

Recent, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor. Magistrații au decis ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii au făcut mai multe percheziții domiciliare în acest caz și au găsit substanțe cu efecte psihoactive. Bărbatul, pe nume Claudiu Roșu, este acuzat de anchetatorii de trafic de droguri de mare risc în vederea cultivării și deținere în vederea comercializării. După percheziții, anchetatorii au ridicat mai multe probe care vor fi folosite împotriva bărbatului.

Judecătorii ieșeni l-au trimis după gratii.

„Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași cu privire la inculpatul Roșu Claudiu și, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Roșu Claudiu, în prezent deținut în C.R.A.P. Iași, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în modalitățile cultivării și a deținerii în vederea comercializării, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.08.2020 și până la 17.09.2020, inclusiv, cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și Ministerul Public”, se arată în decizia judecătorilor.

Temutul interlop Claudiu Petrovici a fost si el retinut

Cunoscutul interlop Claudiu Petrovici, a fost şi el ridicat de către trupele speciale în urma unui scandal.

Claudiu Petrovici este cunoscut pentru afiliera cu clanul Cordunenilor. In trecut acesta a fost trimis in judecata alaturi de mai multi mebrii ai gruparii interlope din Iasi.

La acea data procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus trimiterea in judecata a lui Jean Mararas, Claudiu Dimitrie Petrovici, Bogdan Corduneanu, Stefan Dontu, Iulian Virlan, Mihai Ioan Dunca si Florinel Corduneanu.

Printre acuzatiile aduse de anchetatori se numara tulburarea ordinii si linistii publice, conducerea unui vehicul fara permis, tentativa la distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Adauga un comentariu