Local

Ieșeanul care și-a decapitat mama pentru că „era plină de șerpi”, arestat! Individul, găsit cu discernământ – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanul care și-a decapitat mama pentru că era plină de șerpi arestat Individul găsit cu discernământ - GALERIE FOTO  VIDEO
Un individ din județul Iași suspectat că și-a decapitat propria mamă cu un topor a fost arestat preventiv

Ieșeanul suspectat că și-a decapitat propria mamă pe motiv că „era plină de șerpi” a fost arestat! Astfel, sâmbătă, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin Anastasiei. După tragicul incident, individul a fost găsit cu discernământ

Sâmbătă, ieșeanul suspectat că și-a decapitat propria mamă pe motiv că „era plină de șerpi” a fost arestat! Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin Anastasiei.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Anastasiei, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Anastasiei”, au precizat magistrații ieșeni.

Ieșeanul care și-a decapitat mama pentru că „era plină de șerpi”, arestat

De remarcat este faptul că decizia instanței nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Anchetatorii au menționat că ieșeanul Constantin Anastasiei (42 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Scenele extrem de sângeroase s-au petrecut în localitatea Ruginoasa, din județul Iași. În noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2022, o femeie în vârstă de 75 de ani şi-a găsit sfârşitul în mâinile propriului copil. Ieșeanul Constantin Anastasiei ar fi luat un topor şi i-a retezat capul celei care i-a dat viaţă, conform anchetatorilor.

După crima odioasă, Constantin Anastasiei a lăsat cadavrul mamei sale în grădina locuinţei. Oamenii legii au mai afirmat că bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

„În cursul nopții de 26 spre 27 ianuarie 2022, în timp ce se afla la locuința din comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, suspectul, folosind un topor, i-a retezat capul mamei sale. Cadavrul victimei a fost identificat în grădina locuinței comune. Suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat în momentul comiterii faptei”, a subliniat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Mărturia criminalului din Iași care și-a decapitat mama: ”Era plină de șerpi!”

Ieșeanul Constantin Anastasiei le-a oferit anchetatorilor o explicație halucinantă. Așadar, surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul ar fi spus că nu a vrut să-și omoare mama. În schimb, el a subliniat senin că femeia era „plină de șerpi” și că, de fapt, tot ce a vrut să facă a fost să ucidă reptilele.
Afirmația ieșeanului i-a făcut pe specialiști să creadă că, în momentul producerii crimei, el ar fi avut un episod de delir, cel mai probabil pe fondul consumului de alcool. Totuși, specialiștii au concluzionat că ieșeanul Constantin Anastasiei a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Astfel, acum, ieșeanul acuzat că și-a decapitat mama pentru că „era plină de șerpi” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu