Local

Ieșenii își pot plăti facturile pentru salubritate fără să iasă din casă

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșenii își pot plăti facturile pentru salubritate fără să iasă din casă
Salubris SA Iași a dezvoltat modalitățile de plată a facturilor și în mediul online

Salubris Iași, firma municipalității care se ocupă de curățenia orașului și gestionarea deșeurilor, a pus la dispoziția ieșenilor mai multe modalități de plată a facturilor, acestea putând fi achitate și de la distanță

Firma din subordinea Primăriei Iași care se ocupă de curățenia orașului și gestionarea deșeurilor a pus la dispoziția clienților mai multe modalități de plată a facturilor în contextul pandemiei Covid. Astfel, pe lângă metoda de plată a facturilor la asociația de proprietari odată cu plata facturilor de întreținere a locuinței, facturile pentru salubritate pot fi achitate acum prin diverse metode. Cum persoanele devin tot mai dependente de online, conducerea Salubris a simplificat și plata facturilor.

„Salubris Iași a dezvoltat pentru dumneavoastră o nouă metodă de plată a facturii de salubritate: ușor, repede și contactless. Trăind în secolul vitezei, încercăm să economisim cât mai mult timp cu lucrurile care sunt obligatorii și care nu ne fac plăcere, fiind și eficienți în același timp. Unul din aceste lucruri, pe care suntem de părere că ar trebui să le simplificăm cât mai mult, este plata facturilor”, au explicat oficialii Salubris SA Iași.

Ieșenii pot previzualiza facturile pentru salubritate pe internet

Ieșenii au astfel posibilitatea de a alege modalitatea de plată a serviciilor de salubritate care îi avantajează, iar fiecare modalitate de plată pusă la dispoziție de Salubris se realizează în condiții sporite de securitate. Plățile și previzualizarea facturilor, accesul la desfășurător și facturi detaliate sunt toate puse la dispoziție de Salubris la un click distanță.

„Intră pe www.salubris.ro, accesează «contul meu», înregistrează-te/creează cont completând datele solicitate. Atenție, numărul facturii introduse nu trebuie să fie de la o factură mai veche de luna iulie 2020. Accesează contul și descoperă detalii, vizualizare facturi, istoric plăți, contracte etc.
La efectuarea tranzacțiilor este necesar să specificați datele de identificare corecte, respectiv numărul contractului și numărul facturii, pentru a opera sumele achitate în contul corect. Indiferent de metoda prin care optați să achitați contravaloarea serviciilor de salubritate, nu se percepe comision la efectuarea plății”, au mai explicat oficialii Salubris Iași.

De asemenea, există și alte modalități de plată disponibile în cadrul companiei Salubris Iași, cum ar fi în numerar sau debit direct la băncile comerciale, prin transfer bancar, ATM, prin internet banking sau la magazinele partenere PayPoint și un-doi Centru de plăți.

Adauga un comentariu