Cancan

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-ar fi despărţit. Presa din Spania susţine că nu ar mai fi loc de împăcare

Publicat: 12 mart. 2021
iker casillas si sara carbonero la un aveniment
Potrivit presei din Spania, Iker Casillas şi Sara Carbonero s-ar fi despărţit

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-ar fi despărţit. Cel puţin aşa susţine presa spaniolă iar o cale de împăcare nu mai este. Se pare că relaţia lor nu mai funcţiona de ceva timp iar în ultima perioadă nu ar mai fi fost văzuţi împreună.

Iker Casillas şi Sara Carbonero şi-au oficializat relaţia în 2009, iar în 2014 au devenit părinţi pentru prima dată. Ulterior, în 2016 Sara a adus pe lume al doilea băieţel al cuplului şi au decis să se şi căsătorească.

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-ar fi despărţit

Potrivit presei internaţionale, Iker Casillas şi Sara Carbonero s-ar fi despărţit. Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună şi, din câte se pare, relaţia lor nu mai funcţionează de ceva vreme.

Zvonurile potrivit cărora relaţia dintre Iker Casillas şi Sara Carbonero nu ar mai merge au devenit din ce în ce mai numeroase. Ba mai mult, unele publicaţii spaniole se grăbesc să afirme că între ei nu ar mai fi cale de împăcare, iar divorţul este iminent. Potrivit acestora, ruptura dintre ei s-ar fi produs în timp, iar despărţirea ar fi de comun acord.

Iker Casillas şi Sara Carbonero şi-au oficializat relaţia în 2009, iar în 2014 au devenit părinţi pentru prima dată. Ulterior, în 2016 Sara a adus pe lume al doilea băieţel al cuplului şi au decis să se şi căsătorească. Viaţa însă nu a fost deloc uşoară pentru cei doi, căci ambii s-au confruntat cu probleme serioase de sănătate.

Sara Carbonero şi Iker Casillas au fost la un pas să-şi piardă viaţa

Relaţia dintre cei doi a fost foarte mult încercată în ultimii ani. În 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer ovarian, a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie şi a trecut printr-o operaţie, care s-a dovedit a fi un succes. De cealaltă parte, tot în acelaşi an, Iker a suferit un infarct miocardic, în timpul unui antrenament, dar pe care a reuşit să-l depăşească cu bine. Tot acela a fost şi momentul în care Iker Casillas s-a decis să-şi încheie cariera de fotbalist.

Kim Kardashian şi Kanye West se despart definitiv

Starurile internaţionale, Kim Kardashian şi Kanye West, au demarat procedurile pentru divorţ, bruneta fiind reprezentată de una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor în războiul cu fostul soţ.

Deşi păreau cuplul perfect, se pare că problemele celebrului rapper din ultima perioadă au pus punct unei căsnicii de aproape un deceniu.

„Deocamdată păstrează totul discret, dar între ei s-a terminat”, spune o sursă.

„Kim a angajat-o pe Laura Wasser şi sunt în discuţii de soluţionare”, scrie Page Six.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 deani, a rămas la fermă să din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Kim Kardashian a renunţat deja la verighetă, iar Kanye a ales să petreacă Sărbătorile la fermă să din Wyoming, estimată la 14 milioane de dolari, în loc să fie alături de copii şi de soţie.

Adauga un comentariu