Cancan

Ileana Sterp a luat o decizie care le va revolta pe multe mămici: “Nu e pentru mine!”

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ileana Sterp a luat o decizie care le va revolta pe multe mămici Nu e pentru mine
Ileana Sterp nu vrea sa isi afle sexul copilului

Ileana Sterp va naște curând al doilea copil și a luat o decizie la care puțini s-ar fi așteptat. Sora cea mare a lui Culiță Sterp este foarte activă în mediul online, așadar a răspuns întrebărilor pe care le-a primit din partea fanilor.

Ileana Sterp a luat o decizie care le va revolta pe multe mămici

Ileana Sterp își va ține în brațe cel de-al doilea copil peste doar câteva luni. Dacă multe dintre mămici doresc să afle dinainte sexul bebelușului și organizează adevărate petreceri pentru a-și anunța familiile despre asta, Ileana preferă să păstreze misterul.

„Nu, nu o să fac. Îmi place când văd la alte persoane, dar nu e pentru mine. Eu nu-mi țin nici ziua de naștere”, a fost răspunsul ei, atunci când a fost întrebată facă va organiza o petrecere pentru a sărbători alături de cei dragi aflarea sexului bebelușului.

Întrebată de către fani când va afla dacă va avea fetiță sau băiat, Ileana a subliniat, clar și răspicat, că în ziua în care micuțul sau micuța se va naște va ști acest aspect.

Cât despre variantele de nume pe care le va purta cel mai nou membru al familiei, Ileana nu are în minte ceva definit și încă nu a acordat foarte mult timp pentru a se gândi la asta.

Cu ce se ocupă Ileana și Daniel Aloman

Ileana Sterp nu cochetează cu muzica, spre deosebire de fratele său mai mic, ci deține un salon de înfrumusețare în Hațeg și este de profesie hairstylist.

Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman de câțiva ani. Relația lor este una foarte bună, iar curând familia lor va deveni mai numeroasă. Cei doi au o fetiță pe nume Carla și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Ileana are o viață ca în povești, iar aspectul financiar nu este unul care să o apese.

Soțul ei are multiple afaceri și activează în domeniul construcțiilor. În plus, sora lui Culiță a devenit un adevărat influencer, așadar nu este exlus să obțină sume de bani pentru activitatea pe care o desfășoară pe Instagram.

Geta Sterp, gest neașteptat, imediat după nuntă!

În urma cu circa o săptămână, Geta Sterp a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii, Sebastian Crăciunescu. După marele eveniment, tânăra nu și-a petrecut timpul relaxându-se după multele zile în care a muncit cot la cot alături de familia ei pentru organizarea nunții, ci a mers direct la oi alături de fratele său, dar și de Sebi, pentru a da o mână de ajutor.

În cadrul celui mai nou vlog  postat de Iancu Sterp pe YouTube, Geta s-a întors de la oi pentru a-i da o mână de ajutor fratelui său. Nu a fost singură, căci s-a oferit și Sebi să contribuie la muncile de la stână.

Iancu nu a putut să nu remarce faptul că, în ciuda faptului că este e proaspăt măritată, sora sa a venit la oi pentru a le pregăti pe cele bătrâne ca să fie vândute. Au pus cu toții mâna la treabă și au dus la îndeplinire misiunea.

Comentarii
Adauga un comentariu