Cancan

Ilinca Vandici a atras toate privirile cu ținuta purtată la gala ELLE New Media Awards! Iată ce a postat vedeta pe Instagram – VIDEO

Publicat: 24 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Vandici a atras toate privirile cu ținuta purtată la gala ELLE New Media Awards Iată ce a postat vedeta pe Instagram - VIDEO
La gala ELLE New Media Awards, care a avut loc la Clubul Diplomatic din București, Ilinca Vandici a purtat o ținută modernă din denim, care a întors toate privirile.

Ilinca Vandici a fost prezentă la gala ELLE New Media Awards, unde a purtat o ținută, care a atras toate privirile. Iată ce a postat vedeta pe Instagram.

În cadrul galei ELLE New Media Awards 2021, care a avut loc joi, 23 septembrie, ELLE a desemnat, pentru al șaselea an consecutiv, cele mai influente personalități din social media. Acesta este unul dintre cele mai stylish evenimente dedicate comunității online. Aici a fost prezentă și Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare TV. Ea le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de bine s-a simțit și ce ținută a purtat.

Ilinca Vandici a postat pe Instagram ținuta inedită purtată la gală: „All the lights on us!”

La gala ELLE New Media Awards, care a avut loc la Clubul Diplomatic din București, Ilinca Vandici a purtat o ținută modernă din denim, care a întors toate privirile. Ba chiar a respectat și dress code-ul: New Kids On The Block.

Vedeta a postat un videoclip pe o rețea de socializare, în care le-a arătat fanilor cât de bine s-a simțit la eveniment.

Sursa video: Instagram/ilinca.vandicioficial

Întrebată de urmăritori, prezentatoarea TV a dezvăluit că tot outfit-ul este făcut de Laurențiu Cosmin Matei, un creator de modă român. Hainele create de el sunt purtate de mai multe vedete, printre care: Antonia, Alina Eremia, Irina Rimes și Alexandra Stan.

Câștigătorii ELLE New Media Awards 2021

Evenimentul a reunit , și în acest an, mai mulți influenceri, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei ELLE. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a anunțat câștigătorii celor zece categorii.

Premiul pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion a fost câștigat de Deea Codrea, iar trofeul Lifestyle Influencer i-a revenit Ioanei Grama.

Trofeul Best Celebrity a fost primit de Cristina Ich, iar Lifestyle vlogger-ul anului 2021 este Andreea Balaban.

Categoria Travel a fost câștigată de Hai Hui în 2 (Andreea și Ionuț Chiper), iar premiul pentru cel mai bun blogger de Food i-a revenit, pentru a treia oară, Mihaelei Sava (Prăjiturela). Aceasta din urmă a intrat astfel, în Hall of Fame.

Trofeul pentru cel mai bun blogger de Beauty i-a revenit Sînzianei Maria Iacob, iar titlul de Best Newcomer a fost primit de Nutakiki (Cristiana Nuță).

La categoria TIK TOK SPECIAL a ost desemnată Lorena Șerban, iar Aluziva (Alina Greavu) a primit trofeul pentru categoria Social.

Gazdele acestui eveniment au fost Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România.

Cine este Ilinca Vandici?

Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, este prezentatoarea show-ului de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. A prezentat și slte emisiuni, precum: „Bulevard”, de la Kanal D și „Stele sub lupă”, de la Antena 2. De asemenea, vedeta a practicat și modellingul. A apărut pe scena mai multor designeri români.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că are 1,69 de metri înălțime.

„Am 1,69. Nu spun asta niciodată, spun întotdeauna că am 1,70, pentru că nu știu, mi se pare că are o tentă și nu îmi doresc asta. Și atunci, oricine mă întreabă, spun că am 1 metru 70. Par mult mai înaltă la televizor, pentru că televizorul, de obicei, mai ales acestea de ultimă generație, înalță și lățește.

E bine că sunt slabă și nu mă lățește mai mult decât e cazul. E frumos că mă înalță și mai mult. Și să nu uităm că întotdeauna am tocuri de 12 centimetri iar asta evident că mă ajută foarte tare la postură și la înălțime.

De aia aveți senzația despre mine, când mă vedeți la televizor, că sunt super înaltă și când ne întâlnim în realitate toată lumea îmi spune „Vai, ce mică și firavă ești”. Da, sunt mică și firavă, dar și când îmi pun tocurile de 12, nu mă oprește nimic.”, a declarat Ilina Vandici, într-unul dintre vloggurile sale de pe YouTube.

Adauga un comentariu