Cancan

Imagini cu fratele Cristinei Țopescu. Acesta a venit să-și ia adio de la ea, după ce în trecut nu și-au vorbit deloc

Publicat: 15 ian. 2020

Cristina Țopescu a fost depusă astăzi la capela cimitirului Bellu, iar printre primele persoane care au venit să-și ia rămas bun de la ea a fost chiar fratele ei vitreg, Cristi. Cei doi nu aveau deloc o relație apropiată.

Jurnalista urmează să fie incinerată, mâine, însă toți cei care vor să-și ia adio de la ea sunt așteptați, astăzi, la capela cimitirului Bellu. Acolo unde a venit deja o parte din familia ei. Inclusiv fratele ei vitreg, Cristi.

Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu el, după cum reiese dintr-un interviu din 2011. Atunci, Cristi a devenit tată pentru prima oară, soţia sa, Raluca, născându-l pe Noah. Ulterior, a mai apărut un fiu, Lucas. Lângă proaspeţii părinţi s-a aflat şi Cristian Ţopescu, care avea 73 de ani şi devenea bunic pentru prima oară.

„Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general, avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi, ca să facem faţă”, a declarat Cristian Ţopescu pentru revista OK!.

“Mătuşa Cristina cum a reacţionat când l-a văzut pe Noah?”, l-a întrebat reporterul pe Cristi. „Cristina şi Noah nu s-au întâlnit încă, din diverse motive. Probabil că ea o să ajungă la un moment dat pe la noi. Aşa că nu pot să vă povestesc încă despre reacţia ei”, a mărturisit fratele Cristinei Ţopescu. Ulterior, chiar Cristina a recunoscut, tot pentru OK!, că nu a cultivat relaţia cu nepoţii ei: „Sunt o mătuşă rea, pentru că n-am reuşit să-i văd pe cei doi nepoţi ai mei de nu ştiu cât timp„.

Relație rece între ei

Relaţia rece dintre Cristina şi Cristi Ţopescu a fost confirmată şi de Sorin Mărcuş, un amic al celor doi: “Am încercat acum 2-3 ani să o mai scot din casă… m-a refuzat politicos…Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție și mi-a spus că nu își mai dorește socializare si că are o relație distantă și rece și cu el… Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei și am vorbit un pic…Ultimul mesaj i l-am dat în noiembrie anul trecut și nu mi-a răspuns…Singurătatea, depresia ucid… Drum bun suflet drag…”.

Mai mult, surse care au fost duminică seara la casa vedetei din Tunari au susținut varianta că Cristina Țopescu nu prea era apropiată de familie, susţinând că avea o relație rece cu fratele ei.

”La fața locului, pentru a asista la cercetarea făcute de anchetatori a asistat și Cristi Țopescu, frate de tată cu Cristina”, au dezvăluit vecinii vedetei. Aceleași surse au vorbit și despre faptul că bărbatul a preferat să fie discret și să stea mai mult în spatele ușilor închise.

De altfel, el le-ar fi mărturisit polițiștilor că nu mai avea de multă vreme o legătură cu sora lui, că ar fi existat multe neînțelegeri între ei, iar ele au condus la o ruptură.loading...

Adauga un comentariu