Local

Imagini cu un puternic impact emoţional! Momentul accidentului mortal în care un BMW a fost izbit în plin de tren a fost filmat! Ce a făcut şoferul în ultima clipă de viaţă – VIDEO

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini cu un puternic impact emoţional Momentul accidentului mortal în care un BMW a fost izbit în plin de tren a fost filmat Ce a făcut şoferul în ultima clipă de viaţă - VIDEO
Momentul tragediei de la Vlădeni a fost suprinsa de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar cum Dragoş, tânărul de 23 de ani din Iaşi, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

Momentul tragediei de la Vlădeni a fost suprinsa de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar cum Dragoş, tânărul de 23 de ani din Iaşi, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.

Garnitura de tren a izbit în plin autovehiculul, în care se aflau doi tineri. Aceştia au murit pe loc, rămânând încarceraţi.

Conducătorul autoturismului BMW nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

Se poate observa foarte clar cum șoferul nu s-a asigurat sub nicio formă. Însă, în momentul în care a ajuns pe linia ferată şi probabil a văzut trenul a tras foarte puţin de volan stânga şi a frânat. Din păcate, nu a mai putut evita impactul mortal.

Cel mai probabil el se afla într-un dialog cu tânăra și a fost distras de la drum. În acea zonă, vizibilitatea este bună, trenul putând fi observat.

Dragoş Păuceanu se afla la volanul unui autoturism marca BMW, alături de Laura, colega sa de muncă, în momentul producerii accidentului. Cei doi tineri au murit pe loc în urma producerii evenimentului feroviar de pe data de 14 februarie 2021

Accident feroviar mortal la Vlădeni

Dragoș era din Piatra Neamț, iar colega lui de muncă era din Bârlad și amândoi lucrau la o firmă de construcții din județul Iași. Fiind Valentines Day, tinerii au ieșit la o plimbare romantică pentru a sărbători relația lor care se afla la început. Conform declarațiilor prietenilor lui Dragoș, aceștia s-ar fi îndreptat spre un lac.

„Fata care era cu el în mașină nu era iubita lui, era o simplă colegă și, din câte știu, voiau să meargă la un lac ceva de lângă Iași. Trecem cu toții prin niște momente foarte grele, Dragoș era un băiat vesel, plin de viață și era prieten cu toată lumea. Era pasionat de culturism, îi plăcea acest sport foarte mult. Toți băieții din sală îl apreciau și au doar cuvinte de laudă la adresa lui”, a declarat Marius Isac, prietenul și colegul de sală al lui Dragoș.

Mașina în care se aflau tinerii a fost târătă aproape 100 de metri

Tragicul accident feroviar a avut loc duminică, 14 februarie 2021, în care au decedat cei doi tineri, s-a produs în comuna ieșeană Vlădeni după ce autovehiculul tânărului pasionat de culturism a fost târâtă pe o distanță de circa 100 de metri de trenul ce venea de la Dorohoi și se îndrepta către Iași.

Tânărul nu a oprit la indicatorul „STOP”, iar impactul a fost nimicitor. Cadrele medicale prezente la fața locului nu au reușit să salveze viața celor doi tineri, ci doar au putut constanta decesul. Aceștia au transmis că victimele aveau leziuni incompatibile cu viața. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, dar eforturile au fost în zadar, din nefericire.

„Am trimis elicopterul la o intervenție la un accident feroviar, la Vlădeni. A fost vorba despre un impact între un tren și un autoturism. Cele două victime, un bărbat și o femeie, au suferit leziuni incompatibile cu viața”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU – SMURD.

 

Adauga un comentariu