Titlurile zilei

Imagini greu de privit! Ei sunt cei care au murit în cumplitul accident de la Voinești. O familie a fost distrusă după ce tatăl și fiul s-au stins unul în brațele celuilalt. Impactul nu le-a dat nicio șansă

Publicat: 21 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini greu de privit Ei sunt cei care au murit în cumplitul accident de la Voinești. O familie a fost distrusă după ce tatăl și fiul s-au stins unul în brațele celuilalt. Impactul nu le-a dat nicio șansă
Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier grav în comuna Voinești

În cursul zilei de ieri, în comuna Voinești, a avut loc un accident care s-a soldat cu 3 victime. Două dintre ele, tată și fiu, au decedat după sosirea echipajelor SMURD, iar una a fost transferată de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Sora victimelor, în vârstă de 20 de ani, s-a întors recent din străinătate pentru a petrece Crăciunul alături de familie

Ieri, în jurul orei 13, a avut loc un accident rutier tragic  în comuna Voinești din județul Iași. Două autovehicule, o autoutilitară Volkswagen și o mașină break, marca Ford, condusă de Leontin Șraier, care îl avea în dreapta pe fiul său, Alexandru Șraier, au intrat în coliziune. În urma impactului, șoferul și pasagerul din Ford au rămas încarcerați. Șoferul autoutilitarei a fost transportat de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, două mașini de pompieri și trei autospeciale de poliție.

Medicii prezenți la fața locului au încercat minute în șir să resusciteze victimele din Ford, însă efortul acestora a fost în zadar. La fața locului era prezentă și familia celor două persoane decedate, tată și fiu. Persoanele din Ford, tatăl, în vârstă de 45 de ani, și fiul, de 23 de ani, au mers la veterinarul din zonă pentru a achiziționa un tratament pentru animalele din gospodărie. În momentul în care a vrut să întoarcă mașina, șoferul Fordului nu s-a asigurat corespunzător și a ieșit în fața autoutilitarei Volkswagen. Șoferul autoutilitarei a încercat să frâneze, însă impactul a fost inevitabil.

Șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital

În urma impactului, șoferul autoutilitarei a coborât singur din mașină și s-a refugiat în curtea unui localnic. La puțin timp după, conform martorilor de la fața locului, acesta a leșinat. Ulterior a fost transportat la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru a primi îngrijiri medicale.

„Nu știu exact ce s-a întâmplat. Soțul meu mergea la un service de aici din sat ca să se întâlnească cu un prieten, nu pentru că avea probleme la mașină. Și m-a sunat și mi-a spus doar că a avut accident, mai multe nu știu să vă spun, aștept și eu să aflu ce spun medicii de la spital. Acesta circula foarte des pe traseul acesta și până acum nu a mai avut astfel de incidente”, a declarat soția șoferului care conducea autoutilitara.

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 29 de ani, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a rămâne în viață.

„Am preluat un bărbat care a suferit un politraumatism acut în zona abdominală provenit în urma unui accident rutier. Acesta va merge în sala de operație”, a declarat prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea unității de primire urgențe SMURD.

Ce spun oamenii prezenți la fața locului

Imediat după impact, mai mulți localnici s-au adunat la fața locului. Toți cei prezenți așteptau cu sufletul la gură verdictul medicilor referitor la starea celor două victime, tată și fiu, care se aflau în Ford.

„Am venit și eu acum și voi plecați”, striga cu lacrimi în ochi sora victimelor din Ford.

Rudele celor decedați nu își puteau stăpâni lacrimile.

„Au plecat la veterinar să cumpere o injecție pentru câine”, a spus soția celui decedat, printre lacrimi.

Un localnic din mulțime îl cunoștea pe șoferul de pe autoutilitară.

„Domnunle, i-am spus de mai multe ori să nu mai circule cu viteză așa mare pe aici, că o să-și rupă ceva la un moment dat. Să o lase mai ușor că, totuși, limita este de 50 de km la oră în localitate, mai trec copii pe marginea drumului, mai sunt căruțe și să nu facă vreo problemă. Și uitați ce s-a întâmplat, doar nu era om rău, nu consuma alcool”, a declarat un localnic care îl cunoștea pe șoferul de pe autoutilitară.

Un alt accident grav a avut loc în comuna Vlădeni, județul Iași.

Adauga un comentariu