Local

Imagini greu de privit! Și-a găsit fiul în genunchi, lângă casă, iar când s-a apropiat a încremenit: „Era schimbat la față” (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 22 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini greu de privit Și-a găsit fiul în genunchi lângă casă iar când s-a apropiat a încremenit Era schimbat la față EXCLUSIV  FOTO
Consuela l-a zărit pe fiul ei, care părea că stă în genunchi. Inițial, nu s-a alarmat, crezând că a adormit, dar când s-a apropiat a încremenit

Imagini greu de privit pentru o mamă. Și-a găsit fiul în genunchi, lângă casă, iar când s-a apropiat a încremenit. Femeia bănuia că doarme, dar când s-a uitat mai bine era deja prea târziu, fiind schimbat la față

Scene de coșmar în comuna ieșeană Popești. Constantin Donosă a decis să-și pună capăt zilelor chiar în curtea casei sale, fără a se gândi la părinții cu care locuia de ani buni. Acesta a mai avut câteva încercări de a se sinucide, dar Consuela, mama sa, nu l-a crezut niciodată, punând vina pe alcool.

Și-a găsit fiul în genunchi, lângă casă, iar când s-a apropiat a încremenit

În dimineața zilei de 20 iunie 2023, Consuela Donosă s-a îndreptat spre bucătăria unde gătește vara, pentru a-i pregăti soțului ei, Constantin, mâncare ca să își ia la muncă. Deodată, l-a zărit pe fiul ei care părea că stă în genunchi. Inițial, nu s-a alarmat, crezând că a adormit. Dar când s-a apropiat a încremenit.

„S-a dus la bucătăria de vară ca să îmi pregătească mâncare, să mă duc la treabă, în câmp. Un vecin i-a spus și lui Constantin, fecior-meu, să se ducă și a zis că da, nicidecum altceva. Dar, când a trecut de colțul casei, l-a văzut fix în dreptul bucătărioarei, în genunchi. Ea zice: «Oare o fi băut de dimineață și a adormit». S-a apropiat și s-a speriat. A rămas stană de piatră, că deja era schimbat la față.

I-a tăiat ața, dar degeaba. Am dat de veste și apoi au venit polițiștii pe aici și au luat tot cu ei, să verifice. Săracul meu copil. Ce o fi avut în suflet nu a spus niciodată. Nu m-am gândit că ar fi în stare de așa ceva, chiar dacă el a mai spus de câteva ori că se spânzură. Nu l-am crezut, spuneam că-i beat și de asta. Era muncitor”, povestește Constantin, în vârstă de 72 de ani, tatăl bărbatului care și-a pus capăt zilelor.

Polițiștii au deschis o anchetă

S-a dat alarma. La fața locului au intervenit o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, un echipaj SMURD care a constatat decesul și un echipaj de poliție care a efectuat cercetări în vederea stabilirii întregii situații.

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat la domiciliul de pe raza comunei Popești. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, comunică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Din cauza faptului că decesul a intervenit în condiții suspecte, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru efectuarea necropsiei. Rămâne de văzut ce detalii vor descoperi oamenii legii în cursul anchetei despre bărbatul care a fost găsit în genunchi, lângă casă.

Adauga un comentariu