Actualitate

Imagini în premieră cu casa morții din Onești! Iată apartamentul în care stărea Gheorge Moroșan, criminalul care a ucis două persoane – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini în premieră cu casa morții din Onești Iată apartamentul în care stărea Gheorge Moroșan criminalul care a ucis două persoane - FOTO VIDEO
Imagine cu apartamentul din Onești pe care Gheorghe Moroșan l-a avut și locația în care s-a produs oribila dublă crimă

Gheorghe Moroșan, criminalul care a ucis în cursul zilei de luni, 1 martie 2021, doi oameni se află în acest momente la Terapie Intensivă unde a fost intubat. În spaţiul public au apărut primele imagini cu casa morţii din Onești, locul în care doi oameni au fost ucişi cu sânge rece.

Conform anchetei aflate în curs de desfăşurare, cele două persoane ucise erau legate cu mâinile la spate iar din aceste condiţii nu s-au putut apăra.

Imagini în premieră cu apartamentul în care s-au produs oribilele crime din Onești

Au apărut, în spaţiul public, primele imagini cu dublă crimă din Onești. Pe imagini se poate vedea apartamentul cu pricina. Apartamentul se afla în curs de renovare, potrivit imaginilor. Digi 24 oferă mai multe imagini de la faţa locului. Într-o cameră dintr-un apartament se pot vedea bălți de sânge, cel mai probabil fiind sângele celor două persoane ucise.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional.


Gheorghe Moroșan se află internat în stare critică la spital

Criminalul Gheorghe Moroşan se află internat în stare critică internat la spital. Conform medicilor, pacientul este internat la Spitalul din Onești iar starea lui de sănătate se poate înrăutăţi pentru că pot oricând apărea complicaţii. De altfel, pacientului i-au fost extrase mai multe bile de cauciuc din corp:

„Pacientul a fost detubat, se află internat pe Reanimare. A fost testat şi este negativ. Noi suntem spital suport COVID. Pe zona non-COVID avem doar două locuri şi atunci se va da curs procedurii de transfer a pacientului într-o unitate medicală cu Terapie Intensivă non-COVID. Necesită supraveghere postoperatorie de lungă durată, pot apărea complicaţii. Pacientul va trebui să mai stea internat. Va necesita investigaţii suplimentare care momentan nu sunt disponibile în spitalul nostru. În acest moment, el ocupa un salon întreg non-COVID-19, unde avem disponibile doar două locuri”, a declarat directorul medical al Spitalului din Oneşti.

Ce spun poliţiştii despre intervenţie

În altă ordine de idei, oamenii legii spun că au intervenit prompt la apelul unic 112. Aceştia au declarat, în cursul zilei de ieri, 2 martie 2021, faptul că negocierea decurgea spre un drum bun când, la un momentdat, s-a produs un declick. Aceştia au afirmat că una dintre victime ar fi încercat să evadeze, moment în care criminalul s-a enervat și a acţionat în consecinţă:

În jurul 16.55 s-a produs un declick, chiar dacă situaţia era bună. Am observat mişcarea siluietei ostaticilor în balcon. Ne-au adus indicii clare că în interior s-a ajuns la o infracţiune. Colegul reuşise să îl stabilizeze fiind cooperant. La 16.55 s-a produs un declick. Una dintre victime a încercat să îl atace pe agresor, devenind violent şi începând să acţioneze. au afirmat autorităţile.

Sursă foto, video: Digi 24.ro

Adauga un comentariu