Actualitate

Imagini VIDEO! A reinceput razboiul intre cele mai periculoase clanuri din Moldova! Numele Cordunenilor pomenit din nou! „Va iesi crima in mijlocul strazii”

Publicat: 27 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ Retelele de socializare au devenit, pentru interlopii ieseni, mijlocul perfect pentru a arunca amenintari si injurii @ Un apropiat al clanului Corduneanu a facut un live prin care i-a "desfiintat" pe rivali @ Astfel, barbatul s-a filmat in timp ce jignea si explica mersurile din lumea interlopa, ridicand pe unii in slavi, iar in altii aruncand cu noroi

Clanurile mafiote din Iasi se razboiesc, mai nou, pe Facebook. Recent, un apropiat al clanului Corduneanu, pe nume Stefan Andrei, a postat un video in care explica foarte clar cine sunt smecherii Iasului. Barbatul "desfiinteaza" astfel clanul Tanase si ii ridica in slavi pe membrii clanului Corduneanu si ai clanului Baciu.

"Live-ul este dedicat pentru Baciu din Pacuret. Daca nu erau Cordunenii, clanul Tanase nu mai exista in Iasul asta pentru ca erau fugariti de clanul Baciu din Pacuret. Baciu i-a fugarit si le-a facut de toate. Cosmos l-a imbarligat pe Costel si pe toata familia Corduneanu sa se bage pentru familia Tanase. Daca nu erau Cordunenii, clanul Tanase nu mai exista in Iasul asta din cauza lui Baciu din Pacuret. Respect familia lui Baciu. Care sunteti de-ai lui Baciu, sunteti cu noi. Noroc de Costel Corduneanu ca i-a luat pe fratii lui si a spus: «hai sa-i lasam si pe ei sa supravietuiasca!». Baciu i-a fugarit pe cei din clanul Tanase si inca ii mai fugareste. Tiganul e smecher, are caracter si sange in el", spune in live, Andrei Sefan. Atacul este lansat direct catre membrii familiei Tanase.

Citeste si: Exclusivitate NATIONALA! Razboi intre clanuri? Unde se afla, in aceste momente, Costel Corduneanu – FOTO

La mijlocul lunii iulie, tot pe Facebook, a izbucnit un scandal monstru. Pe retelele de socializare a inceput atunci sa circule un filmulet in care Braileanu (membru al clanului Tanase) adreseaza o serie de amenintari clanului Corduneanu. Acesta afirma ca, in curand, la Iasi va porni o revolutie si ca se vor da chiar si mandate de 25 de ani. "O sa vezi istorie de care n-ai vazut in viata ta, va iesi crima in mijlocul strazii si se vor da mandate de 25 de ani in Iasi. Nu sunteti pregatiti pentru mine si familia mea. Iese revolutie la Iasi si mandate de 25 de ani! Tu nu ai dat de cine trebuie, ti s-a infundat la Iasi!", ameninta Jean Mararasu, intr-un videoclip postat pe internet cu dedicatie pentru clanul Corduneanu.

Citeste si: EXPLOZIV! Florin Salam, fitilul care a aprins BOMBA intre cele mai periculoase clanuri mafiote din Iasi! Politistii nu mai inchid ochii noaptea! Ar putea incepe un razboi de strada mai ceva ca in Craiova! VIDEO

De unde acest sacandal?

Se stie ca in Iasi exista rivalitati intre clanuri de mult timp. Acest scandal, care continua si acum, a inceput in vara, cand Jean Mararasu (zis Braileanu), fratele mai mic al lui Vandam Constantin, care face parte din clanul Tanase, a postat o filmare pe Facebook in care ameninta cu acte de violenta membrii clanului Corduneanu. In filmarea pe care a postat-o pe retelele de socializare, acesta povesteste mai multe incidente in care a fost implicat si Costel Corduneanu si ameninta ca in Iasi va iesi o adevarata revolutie.

Citeste si: Cutremur de proportii in lumea interlopa! "Smecherul Iasului" rupe tacerea! Adevaratul motiv de la care a pornit razboiul cu clanul Cordunenilor! VIDEO

Se pare ca unul dintre motivele pentru care a pornit intregul conflict este ca, la o petrecere, manelistul Florin Salam a cantat o melodie intitulata "Sa dispara indienii".

De aici si pana la un conflict in toata regula a fost doar un singur pas, iar o parte dintre rromi i-au transmis nemultumirea prin mai multe videoclipuri postate pe retelele de socializare sau pe Youtube.

"El canta in Canada tot la tigani, la Braila tot pentru tigani. La Galati cand te duci, canti tot pentru indieni. Vreau sa ne explici cum ai ajuns la concluzia ca ar trebui sa dispara indienii, sa dispara tiganii. Nu ma intereseaza pe mine pentru cine canti, ce canti. Unde dai tu? Crezi ca nu o sa fii tras de urechi pentru treaba asta?", isi manifestau nemultumirea atunci, o parte dintre cei care s-au simtit jigniti de melodia cantata de Florin Salam.

Politistii ieseni s-au autosesizat in acel moment si au fost cu ochii in patru in aceasta perioada, dupa ce, pe retelele de socializare, au aparut foarte multe mesaje de amenintare intre cele doua clanuri.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca mai multi ofiteri sub acoperire stau in zonele in care locuiesc membrii celor doua clanuri si sunt dispusi in orice moment sa intervina, inclusiv cu mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale. Se pare ca intre cele doua clanuri exista un conflict mai vechi. Casa in care locuieste Mararasu a fost atacata cu cocktailuri molotov, insa nu au existat pagube sau victime. Ulterior, un apropiat al clanului Corduneanu a fost retinut de politisti.

Adauga un comentariu