Titlurile zilei

În această casă din Iași s-ar putea turna filme de groază. După ce o femeie și-a măcelărit soțul aici, totul parcă dă fiori reci: „Cine să mai intre acolo?”

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În această casă din Iași s-ar putea turna filme de groază. După ce o femeie și-a măcelărit soțul aici totul parcă dă fiori reci Cine să mai intre acolo
O casă din Iași în care s-a petrecut o crimă sângeroasă pare desprinsă din filmele de groază

După ce o femeie și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit, casa acestora a rămas de izbeliște. Aflată aproape de centrul comunei Tomești, locuința dă fiori reci, iar vecinii spun că acolo s-ar putea turna filme de groază

O casă din comuna ieșeană Tomești pare pregătită pentru ca în ea să se toarne un film de groază. În urmă cu aproape 5 ani, la Tomești, avea să se petreacă o crimă odioasă. Soția și-a ucis  soțul, iar în casa celor doi nu a mai pășit nimeni. Clădirea arată ca după cutremur, geamurile sunt sparte, iar curtea este invadată de buruieni. În 2017, un bărbat, în vârsta de 66 de ani, a fost ucis chiar de către soția sa cu mai multe lovituri de cuțit. Familia Dăscăleanu nu a fost o familie tocmai model, dar vecinii spun că atât Valerică Dăscăleanu, bărbatul ucis, cât și Sofica, soția lui, își vedeau de treabă.

Bărbatul ieșise la pensie, dar mai lucra cum putea pe la vecini. Sofica, cea care avea să-i devină călău, era o femeie mai retrasă, uneori bună prietenă cu paharul. Femeia, în vârsta de 57 de ani, l-a mai agresat în trecut pe Valerică, dar nimeni nu se aștepta să-l ucidă. Șocant a fost că imediat după ce oamenii legii au ajuns la fața locului criminala era extrem de amuzată. Probabil din cauza alcoolului trecea foarte repede de la o stare la alta, de la râs la plâns.

L-a omorât cu mai multe lovituri de cuțit

Vecinii familiei spuneau că bărbatul era foarte liniștit.

„Valerică era un om tare bun. Ea l-a chinuit mult. Acum vreo două săptămâni, când a fost hramul la noi, l-a tăiat cu un cuțit. Pe la burtă, pe la picior. Mi-a arătat mie. El mi-a spus: «Uite ce mi-a făcut asta». Eu i-am spus atunci să facă plângere la Poliție. Nu mai știu ce a făcut. Îmi pare tare rău de el. Dumnezeu să-l ierte!”, spunea un vecin în ziua tragediei.

„Ea și acum cred că este beată. Un om treaz, cu capul pe umeri, nu ar face așa ceva. Să înfunde pușcăria! Omul ăsta nu merita așa ceva. Era foarte respectuos, la locul lui. Nu știu… asta este”, a completat atunci un alt vecin.

Sofica nu a vrut să discute cu jurnaliștii prezenți la fața locului, adresându-le injurii și amenințări. Probabil că femeia nici nu a realizat cât de gravă este fapta sa. Acum, aceasta se află în spatele gratiilor. Ce se va întâmpla cu locuința din Tomești este greu de spus. Cei doi soți nu aveau copii. În orice caz, acum, casa din Tomești arată ca într-un film de groază.

Adauga un comentariu