Cancan

În ce condiții trăiește Alex Bodi în spatele gratiilor! ”E dezamăgit, stă cu 3 deținuți în celulă, nu are televizor sau frigider”

Publicat: 08 dec. 2020
Alex Bodi langa un Lamborghini
În ce condiții trăiește Alex Bodi în spatele gratiilor, după ce a plecat dintr-un penthouse de 1,5 milioane de euro.

În ce condiții trăiește Alex Bodi în spatele gratiilor, după ce a plecat dintr-un penthouse de 1,5 milioane de euro. Avocatul acestuia susține că afaceristul nu are niciun privilegiu față de restul persoanelor implicate în dosar. Fostul soț al Biancai Drăgușanu sta în celulă cu trei bărbați, însă cel mai greu îi este să se obișnuiască cu gândul că, deși se consideră nevinovat, a ajuns în această situație.

Plecat din luxul cu care era obișnuit, Bodi este nevoit acum să se acomodeze noilor condiții.

În ce condiții trăiește Alex Bodi în spatele gratiilor

Avocatul acestuia a făcut declarații cu privire la condițiile în care Alex Bodi stă în arest.

”Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: ”Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar”.

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu. Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu într-un interviu pe pagina de Facebook a WOWbiz.ro.

Bodi speră să fie plasat în arest la domiciliu

Catalin Dancu, avocatul afaceristului, își dorește să îi convingă pe judecători să-l elibereze pe Alex Bodi din închisoare și acesta să aștepte finalizarea anchetei în arest la domiciliu. Acesta susține că nu există niciun motiv pentru care acesta să fie păstrat în spatele gratiilor, el nereprezentând un pericol social sau pentru anchetă.

”Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, a mai declarat Cătălin Dancu pentru sursa citată.

Milionarul Cengiz Siklaroglu a vorbit despre Alex Bodi

Cengiz Şıklaroğlu a acordat un interviu pentru Antena Stars în cadrul căruia a vorbit despre Alex Bodi, dar a și caracterizat-o pe blondina care i-a luat mințile.

„În primul rând vă mulţumesc pentru că aţi venit. Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, în cadrul interviului.

Adauga un comentariu