Cancan ultimă oră

Milionarul Cengiz Siklaroglu a vorbit despre Alex Bodi. Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a făcut o declarație neașteptată despre cerchez

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Milionarul Cengiz Siklaroglu a vorbit despre Alex Bodi. Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și a făcut o declarație neașteptată despre cerchez
Bianca Drăgușanu și Cengiz Siklaroglu

În jurul lor se învârt numeroase controverse, mai ales de când s-a despărțit de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu și milionarul cerchez Cengiz Şıklaroğlu au dat cărțile pe față și au acordat cel mai sincer interviu, chiar din casa „rivalului” lui Alex Bodi.

Cengiz Şıklaroğlu a acordat un interviu pentru Antena Stars în cadrul căruia a vorbit despre Alex Bodi, dar a și caracterizat-o pe blondina care i-a luat mințile, notează spynews.ro.

Milionarul cerchez consideră că Bianca Drăgușanu este o femeie diferită și o caracterizează ca fiind „româncă periculoasă”.

„În primul rând vă mulţumesc pentru că aţi venit. Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus Cengiz Şıklaroğlu, în cadrul interviului.

Legat de întâlnirea cu Alex Bodi, milionarul cerchez a declarat că fostul partener de viață al Biancăi i-a mărturisit că vrea pace.

„Da, stătea acolo cu prietenii mei. Şi apoi a spus că vrea pace. Dar asta nu este important pentru mine”,a declarat milionarul turc despre Alex Bodi. „Bun, vorbeşte foarte politicos, foarte calm. Este diferit”,a susținut și Bianca Drăgușanu.

Cengiz Siklaroglu, afinitate pentru femeile românce

Pe numele lui, Cengiz Siklaroglu, milionarul turc are o slăbiciunile pentru româncele sexy. După ce Biencuța i-a picat cu tronc, cei doi au încărcat zilele trecute pe rețelele de socializare poze care arată că sunt împreună în același loc. Nu știm dacă aceste dovezi le-au ieșit de sub nas fără voia lor, sau au fost, de fapt, o altă mișcare de PR gândită foarte bine de Bianca.

Câţi bani câştigă, pe lună, Bianca Drăgușanu: „Produce mami bani de nu are timp să îi numere”

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preţ să aibă o viaţă mai bună şi să o ia de la zero, aşa că zilele trecute, blondina a mărturisit că nu i-ar displăcea să trăiască în Dubai, alături de fetiţa ei, Sofia. Chiar dacă acest lucru ar implica numeroase costuri uriaşe, vedeta susţine că este pregătită pentru a face faţă situaţiei.

După situaţia neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viaţa de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunţa la micuţa şi se gândeşte să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de şcolarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca ştie că ar face faţă situaţiei cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la şcoală, din moment ce produce bani cu nemiluita.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunostintete mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac şi acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la şcoală. E zece mii de euro şcoala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Dragusanu.

Adauga un comentariu