Cancan

În ce relații au rămas Babs și Dorian Popa. „Ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme”

Publicat: 19 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce relații au rămas Babs și Dorian Popa. Ne scuturăm un pic să ne dăm două palme
Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după ce timp de 11 ani au fost împreună

Dorian Popa și Babs au decis să urmeze căi separate în viața după mai mult de zece ani petrecuți împreună. Totul a ieșit la iveală după ce artistul a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, iar vestea despărțirii a fost dezvăluită pentru prima dată de Claudia Iosif.

Cei doi nu mai locuiesc împreună, dar acest lucru nu împiedică vloggerul să participe la ziua de naștere a fostei sale iubite, care a avut loc recent.

În ce relații au rămas Babs și Dorian Popa

În această situație, fanii celor doi s-au întrebat deseori cum se înțeleg în prezent cei doi foști parteneri și dacă au decis să rămână prieteni sau nu. Prezent într-un podcast, Dorian Popa a discutat despre relația sa actuală cu Babs, după 11 ani de relație. Se pare că, în ciuda zvonurilor, cei doi au păstrat o relație bună, în sensul că se respectă reciproc și se salută de fiecare dată când se întâlnesc.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”, a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Care a fost motivul despărțirii dintre Dorian Popa și Babs

Totodată, Dorian Popa a menționat că circumstanțele l-au adus într-o situație în care cei doi nu mai erau compatibili și Babs dorea să urmeze direcții diferite în viață. Din acest motiv, cei doi au luat decizia de a încheia relația într-un mod matur și sincer.

„Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine”, a mai spus Dorian Popa despre relația cu Babs.

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după ce timp de 11 ani au fost împreună. Babs a plecat din casa artistului din Domnești, lângă București, și s-a mutat la șase kilometri de el, într-o nouă casă. Cea care a făcut publică despărțirea a fost Claudia, iar Dorian a confirmat, ulterior.

Adauga un comentariu