Cancan ultimă oră

În ce relații au rămas CRBL și mama fetiței lui după divorț? Artistul a spus tot adevărul despre despărțirea de Elena

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce relații au rămas CRBL și mama fetiței lui după divorț Artistul a spus tot adevărul despre despărțirea de Elena
În ce relații au rămas CRBL și mama fetiței lui după divorț? Artistul a spus tot adevărul despre despărțirea de Elena

Toată lumea a rămas șocată atunci când, în urmă cu câteva săptămâni, CRBL a anunțat că el și soția sa, Elena, divorțează după 16 ani petrecuți împreună. După ce a dat vestea neașteptată, artistul a ales să păstreze discreția și nu a mai discutat despre despărțirea de mama fiicei sale.

Recent, CRBL a rupt tăcerea. După mai bine de o lună de când a vorbit despre divorț, timp în care ar fi părăsit și căminul conjugal, cântărețul a dezvăluit că se simte bine în rolul de bărbat singur.

Artistul a spus tot adevărul despre despărțirea de Elena

Mai mult, în ceea ce privește relația cu fosta soție, CRBL a mărturisit că el și Elena nu s-au despărțit cu scandal și că pacea a dăinuit în mariajul lor până la final.
În plus, artistul a mai recunoscut că are în continuare o legătură strânsă cu mama fiicei sale și chiar vorbesc în fiecare zi.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat. (…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus CRBL, conform Spynews.ro.

CRBL, tată pentru a doua oară?

După ce s-a separat de mama fiicei sale, CRBL a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou părinte. Cântărețul, care a mărturisit anterior că nu își dorește să fie asaltat de admiratoare în această perioadă, a declarat că nu plănuiește să fie tată pentru a doua oară și consideră că voia lui Dumnezeu a fost ca el și Elena să aibă un singur copil.

„Nu, așa a fost de sus, Bărbosu așa a decis, noi doar ne-am adaptat. Nu are de unde să vină un al doilea copil, gata, nu mai vine niciun copil, atât!”, a mai declarat artistul.

Adauga un comentariu