BZI LIVE

LIVE VIDEO – În Iași, precum în marile metropole din lume, patrulează polițiști călare. De ce îi avem și care este impactul asupra municipalității explică Tiberiu Cebotaru, șeful Serviciului Poliția Locală Călare, și agentul Vasilica Timofte – FOTO

Publicat: 13 iun. 2021
 Luni, 14 iunie 2021, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE sunt invitați Tiberiu Cebotaru, șef Serviciul Poliția Locală Călare, și Vasilica Timofte, agent asistent clasa 1. Excepând Bucureștiul, Iașul este unicul oraș din România în care patrulează polițiști călare, după modelul altor metropole din Europa, SUA și Canada. În cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman, invitații vor discuta despre efectivele de cai, agenții antrenați să patruleze călare, zonele în care este necesară prezența polițiștilor călăreți și impactul pe care îl are acest serviciu în descurajarea criminalității.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Comentarii
  • Pentru trei cai pe care i are marea politie locala…cazati la Miroslava se plateste baban 400 milioane lei vechi pe 3..4 luni de ingrijire! Halal primarie..justitie si stat! Sa pape toti baietii! Lumea nu e prosti!

  • Nu uitati esentialul… marile metropole au parcuri uriase… pe acolo e politia calare. La Iasi pe unde patruleaza bietii cai? Printre masini si camioane?

Adauga un comentariu