Local

Încă un consilier personal al lui Maricel Popa, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, prins în altă parte în timpul programului. Mihai Gabriel Popescu ia 9.000 lei pe lună să nu stea deloc în birou

Publicat: 22 iul. 2020
Încă un consilier personal al lui Maricel Popa, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, prins în altă parte în timpul programului. Mihai Gabriel Popescu ia 9.000 lei pe lună să nu stea deloc în birou
Încă un consilier personal al lui Maricel Popa, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, prins în altă parte în timpul programului

După Mihai Amarandei, încă un consilier personal al lui Maricel Popa, președintele Consiliului Judeţean Iaşi, a fost prins în altă parte în timpul programului. Mihai Gabriel Popescu încasează 9.000 lei pe lună să nu stea deloc în birou şi să se plimbe în timpul programului în cu totul altă parte. Astăzi, în jurul orei 14.30, Mihai Gabriel Popescu era în zona Primăriei municipiului Iaşi, în loc să fie în biroul din Consiliul Judeţean Iaşi. Popescu îl reprezintă pe cel mai slab preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi din ultimii 30 ani, pentru are încasează 9.000 lei lunar, cea mai mare remuneraţie dintre cei 13 consilieri personali care se perinda la Casa Pătrată.

Mihai Gabriel Popescu a ajuns consilierul personal al incompetentului Maricel Popa imediat după alegerile locale din 2016. Mihai Gabriel Popescu este şi pensionar cu acte în regulă, însă nu pare dispus să renunţe la funcţia de la Consiliul Judeţean, tocmai pentru a nu pierde cei 9.000 lei lunar.

Unde se afla consilierul personal în cabinetul lui Maricel Popa

Mihai Amarandei, consilier personal în cabinetul lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a găsit de lucru tocmai în timpul programului

Un alt consilier personal al celui mai slab preşedinte din istoria judeţului Iaşi, care freac` mentă pe bani publici este şi Mihai Amarandei. Nici acesta nu face nimic toată ziua şi încasează 4.625 lei lunar. Aparent, în timpul orelor de program, când ar trebui să fie la birou şi să-i ofere consultanta lui Popă, acesta sta la terasa cu prietenii. Practic, s-a ajuns ca banii ieşenilor, să fie cheltuiţi inutil de incompetentul Maricel Popa, acesta folosindu-se de resursele judeţului pentru a îndestula personaje credincioase, fără nici o urmă de regrete. Ieri, 21 iulie, Amarandei a fost suprins la terasa cu doi amici, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde numai consiliere pentru Maricel Popa nu făcea. Amarandei se număra printre cei 13 consilieri personali din CJ Iaşi, care încasează în total 780.000 lei anual, doar să fie trecuţi pe statul de plată.

Mihai Amarandei, consilier personal în cabinetul lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a găsit de lucru tocmai în timpul programului

Ajuns consilier personal al şefului CJ Iaşi, Amarandei, nu face nimic toată ziua şi încasează 4.625 lei lunar. Aparent, în timpul orelor de program, când ar trebui să fie la birou şi să-i ofere consultanta lui Popă, acesta sta la terasa cu prietenii. Practic, s-a ajuns ca banii ieşenilor, să fie cheltuiţi inutil de incompetentul Maricel Popa, acesta folosindu-se de resursele judeţului pentru a îndestula personaje credincioase, fără nici o urmă de regrete. Amarandei s-a pus liniştit la terasa cu doi amici, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde numai consiliere pentru Maricel Popa nu făcea.
Amarandei se număra printre cei 13 consilieri personali din CJ Iaşi, care încasează în total 780.000 lei anual, doar să fie trecuți pe statul de plat.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, s-a înconjurat de consilieri personali care nu fac nimic

Numai în cabinetul lui Maricel Popa sunt 9 persoane trecute drept consilieri personali. Numai că recent, Gheorghe Nichita, fost edil al municipiului Iaşi, şi-a înaintat demisia din funcţie. Se pare că între Gheorghe Nichita şi Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, au fost mai multe tensiuni ce au dus la demisia fostului primar. Acest lucru demonstrează faptul că oamenii nu mai vor să aibă de-a face cu incompetenta actualului şef al CJ Iaşi şi că unii preferă să facă un pas în spate.
Rămân personaje precum Mihai Amarandei, care încasează aproape o mie de euro lunar din bugetul CJ Iaşi fără să facă nimic concret, dar care stau în timpul programului la terasa. Aceasta este echipa adunată în jurul lui Maricel Popa, cel care timp de patru ani a pus doar frana judeţului Iaşi, marile investiţii lipsind cu desăvârşire

Comentarii
  • 3 consilieri personali cu maxim 3800 lei luna asta e remuneratia unui consilier personal la CJ si numarul MAXIM DE 3 CONSILIERI PERSONALI!!!!! BANUL PUBLIC IATA UNDE SE DUCE PE SALARII URIASE A UNOR PUTORI IMPUTITE DE CONSILIERI PERSONALI AI LUI POPA. Bosorogul din imagine de ce nu sta acasa? Are pensie idiotul! CATE MILIARDE AU FOST CHELTUITE AIUREA DE LA BUGETUL PUBLIC CU ARMATA DE CONSILIERI PERSONALI AI LUI POPA?

  • Rahatul de Maricel Popa si gașca lui de mafioți sunt o rusine pentru Psd. Niste spurcaciuni care si-au mânjit partidul cu hotiile lor. Sa ne intelegem, aceștia toți au misiunea de a injosi partidul. Președinții de organizații de partid si membrii acestor organizații sunt luati drept slugi, tot ce ii intereseaza sunt cotizațiile lunare si voturile de la alegeri. Canaliilor, nu veti mai primi nimic. Numai japite pe listele pentru alegerile locale. Sunt curios cati membrii de partid va vor mai vota. Nu ati facut nimic pentru noi. Secaturilor.

  • Cred ca a venit momentul eliminarii putregaiurilor din consiliul judetean.Primul putregai, popa,apoi toate ciurucurile care sug la tita bugetului.

  • Mai întâi dl Dr.ing.mihail Gabriel Popescu putea fi in preajma primăriei in interes de serviciu. Dacă popo voia sa l as ulte pe Mișu se evitau multe gafe,și chiar fraude. Membrii PSD care se simt înjosiți pot trece la proteste publice vehemente,mai ales bosorogii de la Organizația de pensionari care nu au nimic de pierdut. Pensia nu se mai mărește cu 40% ,oricum nu prin acțiunea lui popo și PSD iasi. Pensionarii pot prin scrisori deschise adresate ziarelor sa mai salveze ceva din imaginea de stânga a PSD ,popo fiind un capitalist ratat,falimentar,refugiat la PSD pt contracte cu statul și șpăgi din funcții publice. Rusine PSD iasi!!!!

Adauga un comentariu