Local

Plătiţi regește din bani publici să stea la terasă în timpul programului. Mihai Amarandei, consilierul lui Maricel Popa, preşedintele Consiliui Judeţean Iaşi, primeşte peste 4.600 lei pe lună să frece menta- FOTO

Publicat: 21 iul. 2020
Amarandei, fost consilier personal al lui Petre Daea
Amarandei, fost consilier personal al lui Petre Daea

Mihai Amarandei, consilier personal în cabinetul lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a găsit de lucru tocmai în timpul programului. Amarandei, fost consilier personal al lui Petre Daea, ministru al Agriculturii în vremea Guvernului Dancila, şi-a găsit un post călduţ la CJ Iaşi, după căderea Executivului.

 

Mihai Amarandei, consilier personal în cabinetul lui Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a găsit de lucru tocmai în timpul programului

Ajuns consilier personal al şefului CJ Iaşi, Amarandei, nu face nimic toată ziua şi încasează 4.625 lei lunar. Aparent, în timpul orelor de program, când ar trebui să fie la birou şi să-i ofere consultanta lui Popă, acesta sta la terasa cu prietenii. Practic, s-a ajuns ca banii ieşenilor, să fie cheltuiţi inutil de incompetentul Maricel Popa, acesta folosindu-se de resursele judeţului pentru a îndestula personaje credincioase, fără nici o urmă de regrete. Amarandei s-a pus liniştit la terasa cu doi amici, pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde numai consiliere pentru Maricel Popa nu făcea.
Amarandei se număra printre cei 13 consilieri personali din CJ Iaşi, care încasează în total 780.000 lei anual, doar să fie trecuți pe statul de plat.

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, s-a înconjurat de consilieri personali care nu fac nimic

Numai în cabinetul lui Maricel Popa sunt 9 persoane trecute drept consilieri personali. Numai că recent, Gheorghe Nichita, fost edil al municipiului Iaşi, şi-a înaintat demisia din funcţie. Se pare că între Gheorghe Nichita şi Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, au fost mai multe tensiuni ce au dus la demisia fostului primar. Acest lucru demonstrează faptul că oamenii nu mai vor să aibă de-a face cu incompetenta actualului şef al CJ Iaşi şi că unii preferă să facă un pas în spate.
Rămân personaje precum Mihai Amarandei, care încasează aproape o mie de euro lunar din bugetul CJ Iaşi fără să facă nimic concret, dar care stau în timpul programului la terasa. Aceasta este echipa adunată în jurul lui Maricel Popa, cel care timp de patru ani a pus doar frana judeţului Iaşi, marile investiţii lipsind cu desăvârşire

Aparat de propagandă uriaș plătit de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean

Un aparat imens de propagandă a ajuns să fie plătit regește de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Șeful CJ ține în jurul său 13 persoane care sunt plătite din bugetul județului Iași pentru a-i promova imaginea zi de zi. O parte din aceste persoane sunt trecute pe cabinetul vicepreședinților Consiliului Județean Iași. Un consilier din aparatul lui Maricel Popa câștigă 9.000 lei pe lângă pensia frumoasă pe care o are. Popa și-a adus și doi studenți care îi promoveză imaginea pe banii județului Iași. La o medie de 5.000 lei lunar pentru consilierii respectivi, reiese o medie de 60 mii lei anual numai pentru un angajat. Se ajunge astfel la o medie de 780 mii lei pe 12 luni pentru salariile celor 13 consilieri personali, asta fără să mai adăugăm și taxele pentru aceste salarii.

Dezmăț pe bani publici, promovat de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Actualul șef al Consiliului Județean Iași și-a adus lângă el o armată de consilieri personali pe care-i plătește din bani publici fără nicio problemă. Aparatul de propagandă plătit regește de Maricel Popa conține nu mai puțin de 13 consilieri personali. Este un aparat imens de propagandă pentru o instituție publică.

Spre deosebire de vechiul mandat de la Consiliul Județean, când erau doar 5 consilieri personali, acum, Popa a schimbat între timp organigrama și s-a înconjurat de persoane plătite din bani publici care nu au altceva de făcut decât să-i spele imaginea zi de zi. În biroul lui Maricel Popa sunt 9 consilieri, în timp ce în biroul celor doi vicepreședinți sunt alte 4 persoane trecute drept consilieri personali. Toate aceste persoane nu fac altceva decât să fie un adevărat aparat de propagandă pentru Maricel Popa, în loc să aducă vreun beneficiu pentru instituția Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • sa-l fut-em in gura pentru banii care ii ia amarandei si toti imputitii lui Popa / din banii publici. altii au ramas fara munca cu copii, altii in somaj si apoi fara munca altii pentru 1800 muncesc 12 ore pe zi si raha-tul asta freaca menta cu 1000 euro. luna? maaaaaaaaaaaaaaaaars afara mizerie imputita la munca!!!! scarbelor imputite

  • Individul trebuie pus in carantina,ca nu respecta legea,și trimis apoi in Germania la cules de sparanghel. Itm de ce nu controlează cum au fost angajați acești indivizi ? Cine le face pontajul? Au fisa postului? Fac rapoarte zilnice de activitate? Cum apar pe camerele de securitate din casa pătrată? Ca pe înregistrări mai trebuie sa așteptăm câteva luni. Bravo ziarist bzi. Trebuie premiat. Cine sunt Ciracii de crâșma ai dlui consilier prezidențial,fost ministerial? Din ce mafie fac parte? Ce frauda puneau la cale? Intermediau vreo șpagă pentru maricel? Data viitoare cercetarea trebuie aprofundata. Individul va recidiva. Investigativă trebuie extinsă și la alți contilieri de șefi ,este o pâine buna de mâncat pt niște Ziariști deștepți cum sunt la bzi. Bravo,m ati uns la inima. Cine trebuie au luat nota,s a dat in lucru.

  • O poza de referință.pt expoziție.o crâșma unde nimeni nu respecta restricțiile covid in spațiu public.politia sa se scoale și sa închidă criasma care infectează oamenii. Iar cei indivizi din prim plan trebuie identificați cu maxim de amenda ca nu poarta masca. Poliția ,șeful domnul viitor chestor gtln sa dea un comunicat,contravenția este la vedere,este comisa de către un oficial,și trebuie sancționată exemplar. Precum cei din poza de la palatul visctoria,când se distrau de ziua lui dom P.M.
    Va fi plătit consilierul in ziua din poza? Cât costa telefonul câte se vede pe masa? Este din banii cj? Abonamentul este plătit de cj? Câți bani cheltuie echipa de consilieri fantoma pe deplasări in țara și in străinătate ? Sunt inform de interes public și pot fi date la ziar.

Adauga un comentariu