Local

Incă un scandal în Senatul României marca Diana Șoșoacă: Ești penibilă! Ești o penibilă – VIDEO

Publicat: 22 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incă un scandal în Senatul României marca Diana Șoșoacă Ești penibilă Ești o penibilă - VIDEO
Diana Șoșoacă a primit o amendă de la CNCD pentru declarații făcute la adresa lui Raed Arafat

Scandal cu înjurături la Senatul României unde Diana Șoșoacă a făcut-o penibilă pe senatoarea Pauliuc. Aceasta a acuzat-o pe cea din urmă că ar susţine violatorii şi că este o ”penibila”.

Nu este pentru prima oară când Diana Șoșoacă are un comportament nefiresc în Senatul României. De altfel, senatorul Fenechiu susţinea că regulamentul trebuie modificat pentru a putea fi aplicate sancţiuni pentru diversele derapaje.

Diana Șoșoacă face scandal în Senatul României: Ești penibilă

Diana Șoșoacă pare că face ziua şi scandalul. În şedinţa din Senatul României a pornit un scandal cu o colegă senatoare. Aceasta a acuzat-o pe Pauliuc că ar susţine violatorii. Senatoarea de Iași a făcut-o penibilă și i-a transmis că este plină de răutate. Totuşi, femeia insultată nu a putut spune prea multe în apărarea ei. Redăm dialogul din Senatul României:

Diana Șoșoacă: Am văzut! Daţi-vă demisia dacă vă este ruşine! De 32 de ani ne este ruşine de voi. De 32 de ani! Domnule președinte, ați spus că este pe procedură! Care este procedura doamnei Pauliuc? Domnule președinte, avem declarații politice?Ai lasă-mă, vsai ce penibilă eşti. Eşti o penibilă, o penibilă! Deci, violul este provocat de felul în care femeia merge pe stradă? Sunteţi de acord cu violul, bravo doamna Paviliuc. Doamne, ferește. Vezi-ți de treaba ta, siguranţa naţională. Să îţi pui botnița pe bot să nu te mai vezi că eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta, cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la comisie. De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la comisie. Se plâng toţi de tine, ruşine să îţi fie că nu sunt slugile tale. Mie mi se dă cuvântul? Că am fost primă cu mâna ridicată! USR-ul a avut două cuvântări…

Senatoarea Paulic către un coleg senator: Spune adevărul, dacă eu te-am înjurat pe tine! Discuţiile la comisii sunt discuţii.

Regulamentul Senatului României ar putea fi schimbat din cauza Dianei Șoșoacă

De altfel, senatorul Fenechiu a transmis recent faptul că se intenţionează schimbarea regulamentului Senatului pentru a nu mai permite astfel de derapaje. Acesta a propus sancţiuni mari pentru parlamentarii care au un comportament necorespunzător:

„În plan parlamentar, intenționăm modificarea regulamentului Senatului, care nu a avut în vedere asemenea derapaje. Senatul a fost format din oameni serioși, cu bunele și relele lor, nu au ajuns la asemenea derapaje, sens în care am constatat și noi că regulamentul Senatului era ineficient față de o asemenea abordare, cum e cea a doamnei Șoșoacă”, spune la RFI Daniel Fenechiu, informează News.ro.

Diana Șoșoacă a intrat în conflict cu mai mulţi parlamentari printre care şi Iulia Scântei

Conflictele în care este implicată Diana Șoșoacă sunt cunoscute opiniei publice. Aceasta s-ar fi ales cu o plângere la poliţie după ce un coleg parlamentar a susţinut că ar fi fost apucat de nas de Șoșoacă:

„Nu, nu mă mai doare (c.n. nasul). Șocul rămâne. (…) Voi face o plângere internă și iau în calcul și o plângere penală pentru ultraj”, a spus senatorul la Antena3, care a punctat că regulamentul trebuie modificat, fiindcă pedepsele sunt mai mult „formale”.

De altfel, senatoarea de Iași, Iulia Scântei a intrat în scandal cu Diana Șoșoacă în momentul în care cea din urmă dorea să intre la o şedinţă a Comisiei Juridice din Parlament:

Adauga un comentariu