Local

Incendii de vegetație uscată pe suprafețe cuprinse între 200 și 1000 de metri pătrați în mai multe localități din județul Iași – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendii de vegetație uscată pe suprafețe cuprinse între 200 și 1000 de metri pătrați în mai multe localități din județul Iași - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Incendii de vegetație uscată la Iași, mai multe localități au fost afectate de flăcări

Incendii de vegetație uscată la Iași. Mai multe localități au fost afectate de flăcări. Incendiile se defășoară pe suprafețe cuprinse între 200 și 1000 mp.

Primul incendiu are loc la Podu Iloaei. La fața locului intervine un echipaj de stingere de la Târgu Frumos și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

La Ciurbești și Miroslava au intervenit echipaje de stingere și câte o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De asemenea, pentru suplimentare a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Miroslava.

Un alt incendiu de vegetație se desfășoară în comuna Moțca, la fața locului intervenind un echipaj de stingere de la secția Pașcani și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

De asemenea, în comuna Cotnari, pentru stingerea incendiului de vegetație uscată care se desfășoară în acest moment, au intervenit un echipaj de stingere de la punctul de lucru Hârlău și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

În același timp, pentru stingerea incendiului din Mogoșești a intervenit un echipaj de stingere de la Inspectoratul pentru Situații pentru Urgență, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și s-a suplimentat cu un echipaj de stingere, deoarece incendiul de vegetație se manifestă pe aproximativ 30 de hectare. Din păcate, nu se poate ajunge cu mașina la locul incendiului, pompierii sunt nevoiți să se deplaseze 2-3 km pe jos pentru stingerea flăcărilor. A fost solicitat personal care nu se afla în timpul orelor de lucru pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Adauga un comentariu