Prima pagină » National » Incident neplăcut pentru Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a fost nevoit să își anuleze votul: „M-am încurcat”
Incident neplăcut pentru Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a fost nevoit să își anuleze votul: „M-am încurcat”

Incident neplăcut pentru Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a fost nevoit să își anuleze votul: „M-am încurcat”

09 iun. 2024, 18:40,
BZI.ro, în National

Gigi Becali a mers să voteze la alegerile locale și europarlamentare la secția din Voluntari, însă s-a petrecut un incident neplăcut. Finanțatorul FCSB a greșit buletinul de vot și a fost nevit să îl anuleze.

Acesta a declarat la intrarea în secție faptul că la primărie susține consecvența, însă la europarlamentare, acesta votează pentru schimbare.

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea. La primărie se votează, nu? La primărie votăm…să rămână așa, consecvență. La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare, Gigi Becali a spus că a decis să voteze cu AUR, deoarece votează pentru „Românie care sa strălucească ca aurul”.

„Da, prea mult, sunt oameni care se și încurcă… M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR. Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm pentru o Românie care sa strălucească ca aurul”, a spus patronul FCSB, la postul România TV.

Gigi Becali a scăpat de un dosar

Judecătoria Buftea a dispus, în 2023, încetarea procesului penal împotriva lui Gigi Becali în dosarul în care patronul clubului FCSB a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot, scria atunci Agerpres. Instanţa a constatat că fapta de care era acuzat Gigi Becali s-a prescris, în condiţiile în care dosarul a stat patru ani în sertarele procurorilor.

„În temeiul prevederilor art. 396 alin. 1 şi 6 Cpp, rap. la art. 16 alin. 1 lit. f) Cpp, art. 154 alin. 1 lit. d) Cod Penal şi art. 5 Cod Penal, cu referire la art. 155 alin. 1 Cod Penal interpretat prin Deciziile nr. 297/2018 şi nr. 358/2022 ale Curţii Constituţionale a României şi nr. 67/2022 a ICCJ – Completul pentru dezlegarea unei chestiuni de drept în materie penală, încetează procesul penal cu privire la inculpatul Becali George, trimis în judecată pentru fraudă la vot, în stare de recidivă, ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale (faptă din 06.10.2018). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arăta în decizia instanţei.

Patru ani le-a luat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea să finalizeze ancheta în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *