Cancan

Soția lui Cabral, Andreea Ibacka, a anunțat data la care va naște! „Sunt norocoasă”

Publicat: 29 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Cabral Andreea Ibacka a anunțat data la care va naște Sunt norocoasă
Andreea Ibacka va aduce pe lume un băiat, al doilea copil al ei cu Cabral

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, va naște în curând, îndrăgitul cuplu așteptând cel de-al doilea copil, un băiat de această dată. Frumoasa blondină și-a pus fanii pe jar săptămâna trecută când a postat o imagine de la maternitate. Atunci, actrița a fost la un ultim control, pentru a se asigura că sarcina decurge normal.

Andreea Ibacka se află zilele acestea la o clinică privată și sunt șanse mari să devină mămică la finalul acestei săptămâni. Soția lui Cabral a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, ea ținându-și la curent fanii cu ceea ce se petrece în viața ei. Acum, Andreea urmează să aducă pe lume un băiețel, după ce a născut o fetiță, cea de-a doua fiică a lui Cabral, în urmă cu trei ani.

După cum se știe, Cabral Ibacka a mai fost căsătorit în trecut cu Luana Mitran, care i-a dăruit o fiică – Inoke. După divorțul de Luana, Cabral și-a refăcut viața alături de actrița Andreea Pătraşcu, actuala Andreea Ibacka. Cei doi vor deveni din nou părinți în doar câteva zile, cel mai probabil joi, 30 septembrie. Cuplul mai are împreună o fiică, Namiko, care a venit pe lume la finalul lui 2018.

Soția lui Cabral va naște un băiat

Aflată internată încă de săptămâna trecută, Andreea Ibacka a anunțat, pe o rețea socială, că sunt șanse foarte mari ca joi să devină mămică pentru a doua oară. Partenera lui Cabral urmează să nască prin cezariană.

„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni. Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka trăiește un miracol

Recent, Andreea Ibacka a mărturisit că, din cauza sarcinii, se deplasează mai greu, iar noaptea întâmpină unele probleme cu respirația. Aceste lucruri nu o împiedică, însă, să se bucure din plin de viață.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.  Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka, soția lui Cabral, care va naște în curând.

Adauga un comentariu