Local

Înregistrări incendiare! Cum a încercat să scape de pușcărie arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul orașului? (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 31 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Înregistrări incendiare Cum a încercat să scape de pușcărie arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul orașului EXCLUSIV  FOTOVIDEO
Alsana Hamzi a vrut să scape cu basmaua curată și să nu ajungă în închisoare, după ce a realizat că era să-și omoare adversarul în plină stradă

Înregistrări incendiare au ajuns în fața anchetatorilor. Alsana Hamzi, arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul orașului, a vrut să scape de pușcărie, încercând să se facă dispărut. Dar planul său a eșuat

Filmul unei golănii. Alsana Hamzi a vrut să scape cu basmaua curată și să nu ajungă în închisoare după ce a realizat că era să-și omoare adversarul în plină stradă, chiar în centrul Iașului. A intenționat să plece din țară și să lase în urmă telefon, cartelă și chirie, ca să nu fie găsit de polițiști, discutând în limba arabă cu un prieten de-al său.

Înregistrări incendiare! Arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul orașului a vrut să fugă din țară

Arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul orașului a vrut să fugă din țară. Toate conversațiile în care își făcea planuri mărețe cu verișorul său, El Sana Alaa, au ajuns pe mesele instanței de judecată. Cu toate acestea, pe 29 mai 2023 a fost eliberat din Penitenciarul Iași și a fost plasat în arest la domiciliu.

„În data de 04-03-2023, ora 15:07:50, numitul, Alsana Hamzi, apelează pe El Sana Alaa și poartă următoarea discuție (conform traducerii efectuate de către traducătorul autorizat):

Alaa: Aaa.

Hamzi: Tu îmi spui că… Mi-au sunat de acasă, spuneau că nu are nimic copilul.

Alaa: Eu nu ştiu, doar Talaat mi-a sunat adineauri.

Hamzi: Sună-l pe Suliman.

Alaa: Nu răspunde, gândeşte-te.

Hamzi: Aaa.

Alaa: Bine, vezi Tallat.

Hamzi: Nu vreau ca ei sa mă prindă şi să fiu băgat 3-4 zile în puşcărie.

Alaa: Da, ştiu asta.

Hamzi: Aş vrea să o tai la… Dar, la Moldova, vama este periculoasă.

Alaa: Da, Talaat spunea să rămâi acasă până o să vadă şi să vorbească cu cineva să te ducă la Moldova.

Hamzi: Cine?

Alaa: Nu ştiu, Talaat şi ăştia încearcă…

Hamzi: Ţi se face frică de aştia, lasă că iau o maşină de la prietenul nostru şi îi dau viteză.

Alaa: Bine.

(Discuția s-a purtat în limba arabă)”, potrivit rechizitoriului consultat de reporterii BZI.

În tot acest timp, făptașul încerca să se intereseze cât mai mult de starea de sănătate a rivalului său, pe care era să-l ucidă cu sânge rece. Singura lui dorință era să își revină. „Alsana Hamzi: Vai! A aflat tata”.

După ce le-a arătat prietenilor săi cât de șmecher este, Alsana Hamzi a început să își facă probleme, pentru că au aflat părinții lui, care sunt foarte stricți, iar religia lor nu le permite să recurgă la astfel de gesturi.

„Hamzi: Nu îmi vine să cred, omule…

Alaa: Da, acuma taică-tu s-a dus la oameni, uite, iar mă sună Talaat, şi Imam îmi spune că l-a sunat Youssef Hamdi, să se ducă imediat la Oradea să-i cumpere bilet, Imam acum e acolo (la poliţie), important e ca noi să povestim aceeaşi varianta, am să le spun că mi-aţi luat din pat, dormeam şi mi-a fost frică şi asta s-a întâmplat, înţelegi?

Hamzi: (Neinteligibil)

Alaa: Ce? Alo, ce vorbeşti?

Hamzi: Îţi spuneam, dacă a aflat tatăl meu?

Alaa: Şi acum m-a sunat Talaat.

Hamzi: Copiii m-au tot suna de dimineaţă, tata m-a sunat şi m-a întrebat ce s-a întâmplat? Cine l-a sunat pe tatăl meu?

Alaa: Elqrinawi l-a sunat pe Isam…

Hamzi: Daa.

Alaa: Şi Isam l-a sunat pe Talaat şi Elabraq l-a sunat pe taică-tu, taică-tu acum e pe drum spre Elabraq în Rahat, ai înţeles?”, se mai arată în rechizitoriu.

Vă amintim că toată scena s-a petrecut în data de 4 martie 2023, în jurul orei 06:00. Totul a început în weekend, când un tânăr a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat. Din câte se pare, un grup format din studenți arabi ar fi luat la rând cluburile din Iași, unde ar fi consumat alcool. La un moment dat, într-unul dintre localuri se afla o studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Se pare că pentru doi din grup studenta era cea mai frumoasă de la UMF. Cum doar unul dintre arabi ar fi putut „obține” fata, s-a organizat imediat o luptă de stradă în afara clubului. Învingătorul ar fi trebuit probabil să obțină mâna fetei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit.

Comentarii
Adauga un comentariu