Întâlnirea România – Italia din Fed Cup devine un fiasco! După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări

Naționala României nu se poate baza pe cele mai bune două „tricolore” în play-off-ul cu Italia din Fed Cup! După ce Simona Halep a declarat forfait pentru barajul de la Cluj-Napoca, Federația Română de Tenis (FRT) a făcut încă un anunț teribil duminică!
Încă o jucătoare convocată de căpitanul Monica Niculescu a devenit indisponibilă pentru barajul România – Italia, programat pe 16 și 17 aprilie la Cluj-Napoca! Patricia Țig (63 WTA), a doua „rachetă” a României, s-a retras din cauza unei accidentări, urmându-i exemplul Simonei Halep (3 WTA)!
Meciul România – Italia, care contează pentru menținerea în Grupa Mondială din Fed Cup, devine un fiasco! Mai rar se întâmplă în competiția inter-țări ca primele două jucătoare dintr-o echipă să se retragă înaintea unei întâlniri importante.

După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări

Încă un anunț teribil înaintea meciului România – Italia din Fed Cup! După Simona Halep, Patricia Țig s-a retras și ea din cauza unei accidentări.

„Patricia Țig, jucătoare convocată în echipa României pentru meciul cu Italia, din cadrul Billie Jean King Cup (n.r. – competiția cunoscută sub numele de Fed Cup), a anunțat că este accidentată și, din păcate, nu poate participa la această întâlnire. Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 și 17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, echipa României va fi formată din Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Elena Gabriela Ruse și Monica Niculescu, Monica fiind și Căpitanul echipei României”, este anunțul remis de FRT.

România nu se va baza pe nicio jucătoare din Top 100 WTA în play-off-ul cu Italia

Astfel, misiunea României, care va înfrunta o echipă foarte solidă a Italiei, devine aproape imposibilă! Nici măcar o jucătoare din Top 100 WTA nu va evolua pentru reprezentativa noastră, după retragerile Simonei Halep și Patriciei Țig! Iată unde se situează în ierarhia WTA sportivele pe care se va baza România în meciul cu Italia: Irina Bara se află pe locul 132 WTA, Mihaela Buzărnescu ocupă poziția 136 WTA, Monica Niculescu e numărul 174 WTA, iar Gabriela Ruse, înlocuitoarea Simonei Halep, se află pe 166 WTA.

Convocările făcute de Monica Niculescu au fost ciudate de la bun început! Fanii au fost surprinși de faptul că Irina Begu (74 WTA), Raluca Olaru (41 WTA la dublu) sau Jaqueline Cristian (144 WTA), jucătoare aflate în formă și obișnuite să îmbrace tricoul naționalei, au fost lăsate acasă din motive necunoscute. De partea cealaltă, echipa Italiei este formată din: Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (177 WTA) și Bianca Turati – fără clasament WTA.

Citește și:
Cum a ales Nicole Cherry să îl anunțe pe iubitul ei că va deveni tată? Planurile artistei au fost date peste cap
Par mini-tornade dar nu sunt! Invazie de țânțari în Iași – Exclusiv, Galerie Foto, Video
Academia Oamenilor de Știință acuză USR de calomnie: „Argumentele care fundamentează acest gest politic sunt abuzive și nu corespund adevărului”
Accident rutier în municipiul Iași! O soferiță a intrat cu autoturismul într-o țeavă de gaz – Exclusiv, Galerie Foto, Video
Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, despre unitatea funcţională de arşi de la Casa Austria din Timişoara: „S-au constatat varii deficienţe”
Doliu în România! Ion Ghițulescu, o legendă a radioului românesc, a murit
Revoltător! USR PLUS vrea să desființeze Academia Oamenilor de Ştiinţă
Bobonete și Cabral, imagini care au stârnit haos pe internet: „Era sigur pe budă”
Incendiu în comuna Tomești! Un autoturism a fost cuprins de flăcări – EXCLUSIV/ FOTO/ VIDEO
Complexul ideal pentru tine şi familia ta! ” LaroccA Residence ” este primul proiect din România care acceptă plată cu criptomonede – GALERIE FOTO