Local

Intervenție de urgență a pompierilor în Iași. Un incendiu a izbucnit la o magazie – Exclusiv, Galerie Foto, Update

Publicat: 06 dec. 2020

În urmă cu câteva minute, la un hotel situat pe strada Gospodarilor  a izbucnit un incendiu. Se pare că o magazie a fost acaparată de flăcări. La fața locului intervin trei autospeciale dotate cu apă și spumă, o autospecială de transport apă și un echipaj de prim ajutor cu 16 cadre de la Detașamentul 1 și 2 din Iași.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat să intervină în jurul orei 20.10 la un incendiu ce se manifestă la o magazie. La fața locului au fost direcţionate trei autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă şi un echipaj de prim ajutor cu un efectiv de 16 pompieri militari. Au fost evacuate patru tuburi de oxigen, existând riscul unei explozii. Menţionăm că nu au fost înregistrate victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire”, se arată în comunicatul trasnmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Update:  Au fost suplimentate forțele cu o autocisternă cu apă de la Detașamentul 2. Inspectorul sef colonel Ionut Gradinaru coordonează intervenția.

Revenim cu detalii

 

Comentarii
  • Mda !, pregatitiva de urmatoarea perioada cand hotelurile vor lua foc pentru ca patronii sasi scoata banii de la asigurari macar !, ca in rest sunt 80% in faliment si nici sa le vanda nu au la cine !, HORECA cea mai mare parte din ei mai ales aia mai mici sunt terminati pentru todeauna !

Adauga un comentariu