Cancan ultimă oră

Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia, după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii. Ce a spus fiica lui Ion Dichiseanu

Publicat: 19 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii. Ce a spus fiica lui Ion Dichiseanu
Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia, după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii. Ce a spus fiica lui Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu a felicitat-o recent pe Delia Matache, după ce artista a explicat care sunt motivele reale pentru care a ales să nu facă copii.

Deşi este căsătorită de 10 ani cu afaceristul Răzvan Munteanu, Delia le-a explicat fanilor săi că nu are de gând să facă copil în viitorul apropiat.

Artista, în vârstă de 40 de ani, a spus de nenumărate ori că se simtă împlinită, chiar dacă până acum nu a devenit mamă. Celebra cântăreaţă lansează hit după hit, călătoreşte, iubeşte şi îşi trăieşte viaţa aşa cum îşi doreşte.

Ioana Dichiseanu o felicită pe Delia, după ce cântăreaţa a explicat de ce nu îşi doreşte să facă copii

Ioana Dichiseanu a comentat mesajul Deliei, care a stârnit numeroase comentarii controversate pe rețelele de socializare.

Fiica regretatului actor spune că nimeni nu trebuie să fie judecat pentru alegerile făcute şi chiar a felicitat-o pe artistă, despre care a spus că este „foarte asumată”.

 „Vad ca tot mapamondul s-a „inflamat” din cauza declarațiilor Deliei
În primul rand, mi se pare normal ca fiecare să facă ce își dorește cu viața sa, atâta timp cât nu lezează viața altcuiva prin acest lucru. În al doilea rand, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL! De crescut sau de născut este ușor, dar sa educi și ai grija de toate aspectele formării unui copil (fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât sa aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială, cred că e mai de apreciat un om care e conștient ca nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și… bravo ei”, este mesajul transmis de Ioana Dichiseanu .

Delia, despre motivele pentru care nu face copii

Delia a făcut vâlvă în România cu altimele declarații din mediul online. Vedeta a spus de ce nu a făcut până acum un copil și a explicat motivul pentru care nici nu o să facă vreodată.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu