Cancan

Ioana Ginghină atrage privirile tuturor pe Facebook. De ce nu mai vrea vedeta să îmbrace rochia de mireasă 

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Ginghină atrage privirile tuturor pe Facebook. De ce nu mai vrea vedeta să îmbrace rochia de mireasă 
Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar fotografiile de pe Facebook atrag privirile tuturor.

Apreciată pentru rolurile memorabile din serialele românești, frumoasa actriță Ioana Ginghină atrage privirile tuturor pe Facebook. Artista este extrem de activă în mediul online și își surprinde admiratorii cu fotografii în care afișează o siluetă fără cusur. 

După divorțul de celebrul actor Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața și iubește din nou. Bărbatul care i-a cucerit inima este Cristi Pitulice. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar multă lume se întreabă de ce nu mai vrea vedeta să îmbrace rochia de mireasă.

Ioana Ginghină în ipostaze provocatoare pe Facebook

Ioana Ginghină a devenit celebră după aparițiile în telenovelele românești, iar căsnicia cu Alexandru Papadopol a propulsat-o în atenția publicului. Actrița a atras mereu privirile la evenimentele mondene, dar și pe rețelele de socializare.

Vedeta se afișează pe Facebook în ipostaze suprinzătoare, fiind mândră de fizicul de invidiat și silueta perfectă. Aceasta se remarcă prin atitudinea nonconformistă și sinceritatea debordantă. Frumoasa Ioana Ginghină are un trecut tumultuos, dar își asumă fiecare capitol din viața ei, inclusiv aparițiile nud în revista Playboy.

„Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează Jennifer Lopez, zice lumea: „Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!” Dacă pozează una de-a noastră: „Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze! Mi se pare ipocrizia mult prea mare. Ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK.”, a precizat actrița. 

Mai mult decât atât, Ioana Ginghină a mărturisit că după divorțul de Alexandru Papadopol a vorbit cu fiica ei, Ruxandra, despre pictorialul nud și controversele pe care le-a provocat în lumea mondenă.

„Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe. Când a fost divorțul, eu am ținut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă și să o afecteze.

Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă. Ruxi nu a avut nicio reacție când i-am spus despre pictorial. Vrea să se facă și ea actriță”, a declarat aceasta.

Vedeta iubește din nou, dar nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă

După divorțul scandalos de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea alături de Cristi Pitulice. Acesta o susține mereu pe partenera lui de viață în proiectele profesionale, dar se implică și în creșterea și educația Ruxandrei, fetița din mariajul anterior al frumoasei actrițe.

Cu toate că vedeta este extrem de fericită și iubește din nou, nu își mai dorește să îmbrace rochia de mireasă deoarece prioritățile ei sunt altele. Ioana Ginghină a vorbit în cadrul unui interviu despre faptul că și-a schimbat perspectiva asupra căsniciei, mai ales după o experiență surprinzătoare din trecut.

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată! (…) Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis „ok, hai să ne căsătorim!”

La mine, acum, oricât de bine aș fi pe partea sentimentală, pentru mine nu mai este căsătoria un obiectiv. Dacă e să fie, să fie și vreau să mă bucur, să iubesc, să fiu iubită, dar nu mă mai interesează să bifez lucrurile. Cred că vine și datorită vârstei, mai ales când ai de toate. Pentru că am casă, am mașină, am copil și vreau doar să mă bucur de viață cu oricine ar fi și cum ar fi.”, a mărturisit fosta soție a lui Alexandru Papadopol.

Îndrăgita actriță a vorbit și despre momentul emoționant în care a fost cerută în căsătorie, oferindu-i partenerului ei un răspuns surprinzător.

„Cererea a fost simplă. A fost demult. A fost anul trecut de ziua mea, practic se face anul. Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. Eu am zis da, dar nu-mi doresc neapărat să mă mărit. Omul de lângă mine este omul potrivit, dar nu-mi doresc neapărat să fac pasul ăla. Cristi a înțeles foarte bine asta.”, a mai precizat vedeta.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar fotografiile de pe Facebook atrag privirile tuturor. Vedeta se bucură de succes în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori.

Adauga un comentariu