Sport

Ionuț Negoiță, tot mai aproape de a vinde Dinamo! Investitorii arabi au vizitat baza de la Săftica

Publicat: 22 feb. 2020

După ce le-a vândut suporterilor dinamoviști 10% din acțiunile clubului, Ionuț Negoiță este din ce în ce mai aproape de a „scăpa” de pachetul majoritar de acțiuni. Investitorii din Emiratele Arabe Unite mai fac un pas pentru preluarea clubului.
Oamenii de afaceri din Abu Dhabi au trimis un reprezentant la baza de pregătire de la Săftica, scrie ProSport, asta după ce au rămas impresionați de atmosfera creată de fani în derby-ul cu FCSB, câștigat cu scorul de 2-1. Aceștia rămân deschiși pentru negocieri.

Claudiu Florică a confirmat că discuțiile pentru Dinamo avansează

„Când o să avem ceva, o să vă spunem. Și dumneavoastră și celorlalți. Nu dormim, lucrăm”, a precizat Claudiu Florică.

Întrebat dacă s-a renunțat la idee, replica omului de afaceri a fost „Nu, nu”.
Șeicul Tahnoon Nimer, reprezentant al grupului din Abu Dhabi, a declarat, într-un interviu la TV, că tranzacția despre care s-a vorbit în ultimele zile ar putea să se realizeze curând.

„Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus Tahnoon Nimer.

Condițiile puse de arabi ca să cumpere Dinamo

Abu Dhabi Business Development este un grup care deține peste 60 de companii și are legături strânse cu diverse guverne ale lumii. Recent, a achiziționat gruparea britanică Charlton Athletic, din a doua ligă engleză, pentru 65 de milioane de euro.
Conform scrisorii deschise pe care familia regală a trimis-o lui Ionuț Negoiță, arabii vor să ia 92,3% dintre acțiunile lui Dinamo. Condițiile puse de Abu Dhabi Business Development pentru ca tranzacția să se realizeze sunt ca echipa lui Uhrin Jr. să rămână în Liga 1 în acest sezon și să obțină licența pentru sezonul 2020/2021.loading...

Adauga un comentariu