Cancan

Irina Fodor, despre emisiunea „Chefi fără limite”. Ce anunţ a făcut vedeta

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Fodor despre emisiunea Chefi fără limite. Ce anunţ a făcut vedeta
Irina Fodor si-a anuntat fanii de pe Instagram de debutul emisiunii "Chefi fara limite"

Irina Fodor a făcut un anunţ despre emisiunea „Chefi fără limite”, de la Antena1, pe pagina ei de Instagram. Premiera show-ului culinar a avut loc aseară la ora 20:30.

Înainte de debutul pe micul ecran al emisiunii, Irina Fodor, în calitate de prezentatoare a acestui proiect de televiziune, a făcut câteva declarații.

Irina Fodor, despre emisiunea „Chefi fără limite” de la Antena 1

Irina, care are o sora la fel de frumoasă, se arăta super entuziasmată şi îşi sfătuia urmăritorii să urmărească noul show culinar care a avut debutul aseară.

”În sfârșiiit!!! Azi, de la 20.30, începe @chefifaralimite 🥳🥳🥳 De abia aștept să faceți cunoștință cu echipele celor trei chefi, o să îi iubiți pe concurenți pentru spiritul lor de aventură și pentru pasiunea pentru bucătărie! Se va găti intens, se vor dezvălui rețete locale delicioase, chefii și concurenții vor lupta pentru fiecare avantaj și se vor întrece în misiuni fără limite! 🔥 Fiecare etapă se va desfășura pe o altă insulă a Greciei, așa că veți vedea locuri absolut magnifice!☀️ Sunteți gata? Ne vedem diseară, dragii mei”, a scris pe Instagram vedeta.

Emisiunea va avea loc în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Întreaga acțiune se va desfășura pe unele dintre cele mai frumoase insule din Grecia: Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos. Acestea sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.

18 concurenți vor participa la „Chefi fără limite”

În cadrul emisiunii „Chefi fără limite” vor participa 18 concurenți. Aceștia sunt împărțiți în câte trei echipe.

Echipa lui Florin Dumitrescu: Arkanian – artist, Iman Abushov – director comercial, Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tanasie – bucătar, Mariana Tărbuc – consilier primărie și Daniel Tudor – antreprenor.

Sorin Bontea are echipă formată din: Laura Eremia – cofetar, Valentina Cornescu – cofetar, Daniela Tănase – solist vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – cofetar, Andrei Stoian – bucătar, Francisc Șandor – fotograf.

Cea de-a treia echipă, cea a lui Scărlătescu: Rebecca Bumpuțu – dansatoare, Tanya Povenscaia – trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – corporatist, Istvan Kozocsa – bucătar și Raul Bodoșcă – bucătar.

Irina și Răzvan Fodor, despre nuntă lor din urmă cu 12 ani

În urmă cu 12 ani, Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit, iar aceștia au avut parte de o nuntă ca-n povești, dar cât se poate de simplă. Cei doi și-au dorit ceva restrâns, dar totodată special, unde să-i aibă alături de ei pe cei mai importanți oameni din viața lor.

Într-un interviu acordat pentru CulTour, Irina Fodor a mărturisit că nunta a fost foarte frumoasă și s-au bucurat din plin de eveniment. Vedetă a precizat că acesta a avut loc pe malul unui lac, iar petrecerea a durat până dimineață.

”A fost foarte simplă nunta noastră, n-a fost o nuntă mare, am ales doar cei mai apropiați oameni și cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a spus Irina Fodor.

Adauga un comentariu