Mozaic muzical

Irina Loghin și familia sa s-au internat după testarea pentru COVID-19. Care este starea artistei

Publicat: 28 aug. 2020
Irina Loghin și familia, la Matei Balș, după testarea pentru COVID-19
Irina Loghin și familia, la Matei Balș, după testarea pentru COVID-19

Irina Loghin şi familia sa, s-au internat la Matei Bales după testarea pentru COVID-19. Potrivit informaţiilor de ultima oră, cântăreaţă de muzica populară este singura din familie care a ieșit negativă la primul test de COVID.
Nu acelaşi lucru se poate spune însă şi despre familia artistei.

Din fericire, interpreta de muzică populară a transmis că se va externa a doua zi.

Irina Loghin și familia, la Matei Balș, după testarea pentru COVID-19

Soţul cântăreţei, Ion Cernea, şi fiul acestora, Ciprian Cernea, împreună cu soția acestuia, au fost depistaţi pozitiv cu virusul corona. Deşi interpreta de muzica populară nu are coronavirus, potrivit primului test, aceasta a rămas internată în spital. Potrivit protocolului, internaţi în spital pot rămâne doar bolnavii internaţi cu COVID-19.

Din câte se pare, artista are parte de un program preferențial, deși ar trebui să fie lăsată acasă. “Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mâncare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, a declarat Irina Loghin pentru Fanatik.ro.

“Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitări pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici”, a declarat Irina Loghin, la România tv.

Irina Loghin a spus că a venit la spital să-și facă analize de rutină. Cu toate acestea, artista a recunoscut că a fost testată de COVID-19 și că soțul și fiul sunt pozitivi.

Irina Loghin și familia, la Matei Balș, după testarea pentru COVID-19

„Ce ați aflat dumneavoastră despre mine în primul rând? Am venit să-mi fac, nesilită de nimeni, niște investigații, atâta tot. Nu e un mare lucru, am venit ieri și plec astăzi. Sunt mai bine ca oricând. Nu are importanță, testele astea a doua oară dacă le faci, a treia oară ies negative, apoi poztive, nu poți avea bază în rezultatul testelor pe care le facem.

Eu sunt bine mersi, am venit pe picioarele mele, plec pe picioarele mele. Nu am eu răbdare să stau în spital. Am zis că cine știe ce tratamente speciale sunt, medicamente, investigații. Nu e, înafară de testul ăsta pe care îl face toată lumea de COVID nu e”, a spus pentru FANATIK Irina Loghin.

Irina Loghin și-a schimbat apoi declarația și a spus că a venit la spital însoţită de o prietenă. „Am avut o prietenă din Basarabia și am venit cu ea. Ea tușea puțin și am zis haide să facem testul. Sunt bine mersi, mi-au ieșit toate analizele perfect, ieri. Soțul și fiul meu sunt bine, suntem asimptomatici. Nu ne-a dispărut mirosul, nici apetitul de mâncare, absolut nimic.

Sunt bine, mulțumim lui Dumnezeu, să fie toată lumea așa. Într-adevăr ce am văzut pe aici, într-adevăr, bolnavi mulți. E de durată, trebuie să ne luptăm ani și ani cu virusul ăsta”, a mai zis artistă

Fiul Irinei Loghin a suferit un accident rutier anul trecut

Ciprian a fost implicat într-un accident de circulaţie în Austria.Se pare că evenimentul a fost unul destul de serios: fiul Irinei Loghin a fost transportat de urgenţă la spital şi operat la nivelul membrelor inferioare.

Din fericire intervenţia chirurgicală a fost una de succes iar acum Ciprian se afla în afara oricărui pericol. Momentan se poate deplasa doar în cârje şi învaţă să îşi recapete mobilitatea picioarelor.

Irina Loghin este căsătorită cu Ion Cernea, fost campion la lupte greco-romane, cu care are 2 copii: Ciprian şi Irinuca.

Adauga un comentariu