Cultural

Irina Seleși, o prezență discretă în lumea mondenă. Ce spune aceasta despre soțul ei, Cosmin Seleși, după 10 ani de căsnicie

Publicat: 02 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Seleși o prezență discretă în lumea mondenă. Ce spune aceasta despre soțul ei Cosmin Seleși după 10 ani de căsnicie
Irina și Cosmin Seleși formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Irina Seleși este o prezență discretă în lumea mondenă. Partenera de viață a lui Cosmin Seleși este de profesie make-up artist și se ocupă de aspectul fizic al multor vedete din showbiz-ul autohton. Irina Seleși este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum este aceasta dincolo de celebritate și cum se descurcă partenerul ei în ipostaza de soț și tată. Iată ce spune aceasta despre soțul ei, Cosmin Seleși, după 10 ani de căsnicie.

Irina Seleși, o prezență discretă în lumea mondenă

Irina și Cosmin Seleși au o căsnicie frumoasă de mai bine de 10 ani și doi copii superbi. Celebrul actor și prezentator tv se declară un bărbat împlinit și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Irina Seleși este make-up artist și a lucrat ani buni la Antena 1, ocupându-se de look-ul vedetelor. Dincolo de profesie, aceasta este o soție și o mamă devotată. Soția lui Cosmin Seleși apare destul de rar în lumina reflectoarelor și își ține familia cât mai departe de ochii curioșilor.

Cosmin Seleși se mândrește cu partenera lui de viață și cei doi copii. Carismaticul artist a dezvăluit că frumoasa Irina este o femeie deosebită.

,,Eu și soția mea nu avem secrete. Este persoana cu care mă sfătuiesc de fiecare dată, avem și o prietenie adevărată, discutăm orice. Asta mi se pare foarte important, încrederea pe care o am în tot ceea ce spune ea.”, a declarat actorul.

Cum este Cosmin Seleși în rolul de tată

Irina Seleși are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei celebru. Aceasta a mărturisit că îndrăgitul Cosmin Seleși se dedică vieții de familie și petrece cât mai mult timp cu cei doi copii. Mai mult, prezentatorul tv își răsfață soția ori de câte ori are ocazia cu vacanțe de lux și cadouri inedite. Când vine vorba de copii, Cosmin Seleși reucnoaște că uneori este sever cu ei, însă toate deciziile sunt luate spre binele celor doi copii.

„Uneori, în relația cu copiii mei, sunt mai aspru și mai sobru, nu în sensul rău, dar sunt mai hotărât. Mă gândesc mereu la binele lor și atunci e important să fiu obiectiv. La fel și în business.”, a mai precizat acesta.

Irina și Cosmin Seleși formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Aceștia au o căsnicie fericită și doi copii superbi, de care sunt tare mândri. Carismaticul actor și prezentator tv Cosmin Seleși reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Irina Seleși este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Soția actorului are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire și se bucură din plin de rolul de mamă.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are un număr impresionant de admiratori și pe rețelele de socializare. Actorul cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase.

Adauga un comentariu