Cancan

Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite despre Monica Gabor. Ce a spus despre fosta soție în cartea sa

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu dezvăluiri inedite despre Monica Gabor. Ce a spus despre fosta soție în cartea sa
Irinel Columbeanu, care între timp nu mai este milionar, face dezvăluiri despre relația dintre fosta lui soție și celebrul șofer pe care toată lumea îl știa de Ricky Martin

Irinel Columbeanu vine cu o serie de dezvăluiri inedite despre fosta lui soție, Monica Gabor, totul fiind scris negru pe alb în cartea sa, cel de-al doilea volum urmând a fi publicat luna viitoare. După cum bine se știe, în „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, figura feminină centrală a fost Anna Lesko. Însă în cel de-al doilea volum, „Apofenia”, fostul milionar i-a acordat o atenție deosebită fostei sale soții.

„Istoriile unui vehement – Apofenia”, cel de-al doilea volum al cărții lui Irinel Columbeanu, vine cu o serie de noi dezvăluiri, chiar din relația lui cu fosta soție, Monica Gabor. Fanii lui Irinel Columbeanu s-au bucurat să găsească în primul volum al cărții afaceristului fel și fel de povestiri din viața sa personală. Acolo, cititorii s-au delectat cu istorisiri despre fosta iubită Anna Lesko, artista fiind minora când l-a întâlnit pe Irinel. Acum, în cel de-al doilea volum al cărții ce urmează să fie lansat în luna februarie a acestui an, fostul milionar a făcut o serie de dezvăluiri de top, chiar din relația sa cu fosta soție.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite despre Monica Gabor

Fosta doamnă Columbeanu se numără printre personajele principale din cel de-al doilea volum al cărții lui Irinel Columbeanu. În cadrul acestui volum, ce va fi lansat cel mai probabil în luna februarie a acestui an, fostul om de afaceri a „dat din casă” mai multe lucruri despre mama fiicei lui, Monica Gabor.

Un pasaj ce se regăsește în cartea lui Irinel Columbeanu vorbește despre începutul relației dintre cei doi foști soți, mai precis cum s-au cunoscut. Așadar, în 2005 s-a petrecut marea întâlnire dintre Irinel și Monica, atunci când tânăra a mers la un studio foto din Piața Victoriei, din București, în aceeași clădire aflându-se și birourile fostului afacerist, Irinel Columbeanu.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește fostul milionar de la Izvorani pentru Impact.ro.

Și-a invitat fosta soție și fiica la lansarea cărții

Ținând cont de faptul că Monica Gabor se numără printre persoanjele principale ale cărții, Irinel Columbeanu a invitat-o personal pe mama copilului lui la lansarea celui de-al doilea volum al cărții. În plus, afaceristul le-a trimis Monicăi și Irinei câte un exemplar din primul volum și a fost încântat că fiica sa era nerăbdătoare să citească cât mai repede cartea.

Totodată, el speră să le aibă prezente la lansare pe fiica sa, care a împlinit de curând 15 ani, și pe mama fetei. Așadar, fosta „Scorpie de la Izvorani” nu a exclus în niciun fel posibilitatea de a fi prezentă la eveniment, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă programul îi va permite. În plus, un rol important îl joacă și restricțiile generate de pandemie.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu