Cancan

Fostul milionar Irinel Columbeanu a ajuns falit la vârsta a treia. Recent, acesta a avut probleme de sănătate

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fostul milionar Irinel Columbeanu a ajuns falit la vârsta a treia. Recent acesta a avut probleme de sănătate
În prezent, Irinel Columbeanu duce o viață simplă, acesta pierzându-și averea în urmă cu câțiva ani

Milionarul de altădată Irinel Columbeanu, ajuns la vârsta a treia, este în prezent falit după ce afacerile pe care le deținea s-au prăbușit. Altădată unul dintre cei mai bogați români, fostul milionar a ajuns la sapă de lemn. În urma problemelor pe care le-a întâmpinat în ultimii ani, fostul soț al Monicăi Gabor a fost nevoit să-și revizuiască complet stilul de viață. Acum, acesta locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere, iar în urmă cu trei săptămâni a fost internat după ce s-a infectat cu COVID-19.

Irinel Columbeanu a ajuns la spital la finalul lunii septembrie după ce s-a simțit rău și a solicitat Ambulanța. Astfel, fostul om de afaceri a ieșit pozitiv la infecția cu COVID-19 și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În momentul de față el s-a vindecat însă povestește că a rămas cu unele sechele:

„Obosesc repede! Eu simt că, în timp, voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas.”

Totodată, cu privire la această experiență, el povestește că tot timpul cât a fost în spital, a comunicat cu fiica sa, Irina Columbeanu, fapt care l-a ajutat enorm să se recupereze.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit

În urmă cu 14 ani, Irinel Columbeanu avea o avere care se ridica la aproximativ 150 de milioane de euro. Pe atunci era căsătorit cu Monica Gabor, cu care are o fiică, deținea mai multe afaceri, terenuri în județul Ilfov și conducea mașini de lux. Din păcate, datoriile acumulate l-au lăsat fără toată averea de ordin material. În urma falimentului, Irinel a pierdut banii și alte bunuri materiale, după ce a fost executat silit. Cu toate acestea, fostul milionar susține că adevărata lui avere este de ordin interior.

„Nu am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este averea mea, care se află înăuntru ființei mele, și niciodată nu m-a interesat acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, ci în cel mai bun caz rămân descendenților”, spunea în urmă cu câțiva ani Irinel Columbeanu.

Ce face Irinel Columbeanu, ajuns la vârsta a treia

Ajuns la vârsta la care unii ies la pensie și se bucură de un trai liniștit, Irinel Columbeanu trebuie să facă față unei provocări majore din partea vieții. Și aceasta deoarece ultimii ani s-au dovedit cruciali pentru el, el pierzând tot, de la casă și mașină până la poziție financiară. Totodată, s-ar părea că pe Irinel Columbeanu l-a părăsit și iubita.

Irinel Columbeanu falit
Fostul milionar de la Izvorani ar fi fost părăsit de iubită

Fostul milionar de la Izvorani s-a născut la 27 mai 1957, la Ploiești, într-o familie care făcea parte din nomenclatura PCR. Irinel Columbeanu s-a remarcat la mijlocul anilor 90 prin apariții în presa mondenă. Acesta a avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan, cu cântăreața Ana Lesko, dar și cu Monica Gabor, cu care a fost căsătorit cinci ani, până în 2011. Însă viața trăită în lux a rămas o amintire pentru Irinel Columbeanu, ajuns falit la vârsta a treia.

Adauga un comentariu