Cancan

Irinel Columbeanu, un copil de bani gata al fostului sistem. Cine a fost John Columbeanu, tatăl său

Publicat: 11 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irinel Columbeanu un copil de bani gata al fostului sistem. Cine a fost John Columbeanu tatăl său
John Columbeanu a fost un prosper om de afaceri

Tatăl lui Irinel Columbeanu, afaceristul John Columbeanu, era un om important în partidul comunist. Încă de pe atunci, familia Columbeanu deținea o casă în Ploiești și avea o situație materială foarte bună. Când Irinel Columbeanu era copil, tatăl sau avea un salariu ce depășea suma de 6000 de lei. Casa de la Pitești era impunătoare, iar în garaj erau parcate mai multe autoturisme.

Irinel Columbeanu este un cunoscut om de afaceri din România. În anul 1995 a apărut pentru prima dată în vizorul presei române, într-un scandal de prostituție. În perioada 2006-2011, acesta a fost căsătorit cu fotomodelul Monica Gabor. Cei doi au împreună o fiică pe nume Irina Columbeanu. După divorț, Monica s-a mutat în America, iar în prezent are o relație de lungă durată cu misteriosul afacerist Mr. Pink. Irina Columbeanu locuiește cu mama sa, în casa milionarului chinez.

Irinel Columbeanu a beneficiat din plin de relațiile lui John Columbeanu

John Columbeanu, tatăl fostului milionar de la Izvorani, a fost un om de afaceri foarte respectat pe vremea regimului comunist. Acesta a făcut o avere impresionantă încă din tinerețe. Se presupune că John Columbeanu a fost șeful protocolului în toate guvernele, începând de pe timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej și până la Adrian Năstase, în 2002. Alături de soția sa, Georgeta, a muncit până la finalul vieții pentru ca fiului său să nu îi lipsească nimic. Într-un interviu acordat unei publicații autohtone, în 2011, afaceristul a dezvăluit că el a fost cel care l-a lansat în politică pe Sorin Oprescu.

În timp ce John Columbeanu a fost o persoană publică, soția sa a preferat să păstreze discreția, fapt pentru care a apărut foarte rar la evenimente mondene. Cea mai profitabilă afacere a familiei Columbeanu a fost asocierea cu firma Alcatel, gigantul francez din domeniul comunicațiilor. Până în 2007, firma Promotion Group a fost reprezentanta oficială în România a firmei. Averea moștenită de Irinel Columbeanu era estimată la peste 120 de milioane de euro. Din păcate, în 2008, afaceristul a fost executat silit pentru credite neplătite la bănci.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, o căsnicie controversată

În perioada 2006-2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2005, iar Irinel consideră că a fost dragoste la prima vedere „…și jumătate”. Prima dată cei doi s-au văzut într-un cadru formal, la biroul celebrului om de afaceri.

Din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, publicul a fost de părere că fotomodelul s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu doar pentru bani. După divorț, afaceristul a primit custodia fiicei, Irina Columbeanu, însă de acum trei ani el i-a permis fetei să meargă în America cu mama ei. Mai mult, omul de afaceri nu o învinovățește pe fosta parteneră de viață pentru decizia de a divorța. În plus, într-un interviu acordat unui celebru post de televiziune, Irinel Columbeanu a dezmințit zvonurile conform cărora el ar fi adus-o pe Monica Gabor în capitală, de la Bacău.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare”, povestește Irinel Columbeanu. Chiar și după despărțire, omul de afaceri a apărat-o pe Monica Gabor de acuzele aduse de mass-media. La rândul ei, fotomodelul îi este recunoscătoare bărbatului care a ajutat-o să devină o femeie de succes.

Prin urmare, deși Irinel Columbeanu a avut o viață de lux datorită lui John Columbeanu, se pare că nu a știut să gestioneze cum trebuie sumele uriașe.

Adauga un comentariu