Cultural

Iubita lui Ianis Hagi face furori în lumea mondenă. Frumoasa Elena Tănase a fost cerută în căsătorie

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubita lui Ianis Hagi face furori în lumea mondenă. Frumoasa Elena Tănase a fost cerută în căsătorie
Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase.

Iubita lui Ianis Hagi face furori în lumea mondenă. Tânăra arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta trăiește de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Gheorghe Hagi și au planuri mărețe de viitor. Frumoasa Elena Tănase a fost cerută în căsătorie de Ianis Hagi și este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

Iubita lui Ianis Hagi face furori în lumea mondenă

Ianis Hagi și frumoasa lui iubită, Elena Tănase, sunt împreună de mai bine de un an, iar relația lor a ajuns la un alt nivel. Fiul lui Gheorghe Hagi este pregătit să își întemeieze o familie și și-a cerut iubita în căsătorie. Elena Tănase este o domnișoară superbă ce provine dintr-o familie de machedoni și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ianis Hagi și Elena Tănase formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Unul dintre prietenii familiei Hagi a oferit câteva detalii inedite despre logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult.”, a declarat un prieten de-al lui Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi se înțelege de minune cu părinții săi, dar și cu sora lui, Kira Hagi, care este o tânără actriță de succes. Și faimosul milionar Sebastian Dobrincu are o relație foartă bună cu familia sa. Acesta se bucură de succes în domeniul tehnologiei și deține o avere impresionantă.

Ianis Hagi se pregătește de nuntă

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și își doresc să își întemeieze o familie frumoasă. Vestea i-a surprins pe mulți, care consideră că fiul lui Gheorghe Hagi se grăbește la însurătoare. Ianis Hagi are 24 de ani, însă se simte pregătit să facă marele pas.

Un apropiat al familiei lui Gheorghe Hagi a oferit câteva detalii inedite despre Ianis Hagi, dar și despre dorința tânărului fotbalist de a se căsători.

„Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată.”, a mărturisit un apropiat al familiei Hagi.

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase. Cei doi trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mărețe de viitor. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin relația departe de ochii curioșilor.

Adauga un comentariu