Cancan

Mihaela Rădulescu face furori pe Instagram. Ce mesaj a postat Felix Baumgartner pentru celebra lui iubită

Publicat: 24 mai 2022
Mihaela Radulescu Instagram
La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și își surprinde fanii cu fotografii provocatoare pe Instagram.

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Mihaela Rădulescu, face furori pe Instagram. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Recent, Mihaela Rădulescu a pus pe jar inimile bărbaților cu câteva fotografii îndrăznețe. Iată ce mesaj a postat Felix Baumgartner pentru celebra lui iubită.

Mihaela Rădulescu pozează sexy și face furori pe Instagram

Celebra Mihaela Rădulescu se bucură din plin de viață și de celebritate la vârsta de 52 de ani. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Nu de puține ori vedeta a provocat controverse în showbiz-ul autohton având în vedere trecutul amoros tumultuos și aparițiile îndrăznețe.

Mihaela Rădulescu și-a surprins recent fanii cu câteva fotografii incendiare postate pe Instagram, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mai mult, aceasta nu a ezitat să realizeze un pictorial provocator la vârsta sa din dorința de a lupta cu prejudecăților unora, după cum a precizat vedeta.

,,Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. (…) În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.”, a declarat aceasta.

Printre vedetele care pozează sexy în mediul online se află și Andreea Antonescu. Aceasta și-a surprins admiratorii de nenumărate ori cu fotografii în care apare goală. Și celebra actriță Oana Sârbu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Artista a făcut furori pe vremea când a apărut nud într-un film celebru.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihaela Rădulescu se declară o femeie împlinită pe plan personal. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, bărbatul care i-a cucerit inima.

Recent, iubitul Mihaelei Rădulescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător pentru frumoasa lui iubită.

Ce mesaj i-a transmis Felix Baumgartner iubitei sale

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu țin cont de criticile celor din jur.

Aceștia nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare și să își declare iubirea. Recent, Felix Baumgartner a postat o fotografie alături de celebra lui iubită și un mesaj inedit.

„Dacă a fost cu tine prin iad, asigură-te că o duci în rai.”, a scris Felix Baumgartner pe rețelele de socializare.

La rândul ei, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj surprinzător în dreptul unei fotografii în care apare în brațele iubitului ei.

„Întotdeauna există o poveste, dar unele e mai bine să fie ținute în privat. Bucurați-vă de a voastră!”, a scris vedeta.

Mihaela Rădulescu se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită. Aceasta arată spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la 52 de ani și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. (…) Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura formă de disciplină alimentară.

Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată spectaculos și își surprinde fanii cu fotografii provocatoare pe Instagram. Aceasta se bucură din plin de viață alături de iubitul ei și se declară o femeie fericită și împlinită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu