Cancan

Iuliana Pepene s-a iubit cu un bărbat celebru din România. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Pepene s-a iubit cu un bărbat celebru din România. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare
Iuliana Pepene a avut un iubit celebru, iar despărțirea dintre cei doi a fost una scandaloasă.

Celebra știristă Iuliana Pepene s-a iubit cu un bărbat celebru din România. Focoasa vedetă face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și pune pe jar inimile bărbaților. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri faimos, însă cei doi au ajuns la despărțire. Recent, Iuliana Pepene a fost surprinsă în compania unui milionar misterios, însă știrista nu a dorit să ofere mai multe detalii. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare.

Iuliana Pepene s-a iubit cu un om de afaceri faimos

Frumoasa prezentatoare de știri Iuliana Pepene este una dintre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă. Focoasa șatenă a pus pe jar inimile multor bărbați celebri din România. Vedeta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din showbiz, însă relațiile sale de dragoste au propulsat-o în atenția publicului.

Mereu atentă la aparițiile sale, Iuliana Pepene face furori cu fizicul de invidiat. Aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Știrista este o prezență activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ținute incendiare.

Iuliana Pepene a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș Bercea, președintele Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din România. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, însă relația lor de iubire nu a durat prea mult. Când toți se așteptau ca îndrăgita știristă să îmbrace rochia de mireasă, aceasta a anunțat despărțirea de iubitul ei faimos.

Separarea celor doi nu a fost una prietenoasă, aceștia postând în mediul online mai multe mesaje surprinzătoare.

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante.”, a declarat știrista la vremea respectivă.

În prezent, Iuliana Pepene se bucură din plin de celebritate și face furori cu silueta fără cusur. Aceasta pune pe jar inimile bărbaților și este una dintre cele mai curtate femei din România. Printre vedetele care pozează în ipostaze incendiare se află și Iuliana Luciu. Aceasta nu ezită să își etaleze formele voluptoase ori de câte ori are ocazia.

Și frumoasa Raluca Dumitru pozează provocator în mediul online și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv. Aceasta a făcut furori și cu câteva pictoriale nud care i-au adus și mai multă celebritate.

Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

Iuliana Pepene se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor. Frumoasă și mereu zâmbitoare, vedeta cucerește publicul și atrage privirile tuturor. Aceasta își asumă relațiile de dragoste controversate și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este celebra prezentatoare dincolo de lumina reflectoarelor și ce pasiuni inedite are aceasta.

,,Am început ca prezentator meteo, un start nu tocmai ușor – rubrica Meteo nu e deloc simplistă, așa cum poate părea. După nici un an, am primit șansa de a prezenta știri. (…) Am fost dintotdeauna pasionată de sectorul auto-moto, cred că din născare am acest „microb.” Tatăl meu mi-a insuflat, în joacă, dorința de a cunoaște cât mai multe despre mașini, de la mecanică la design și branding.”, a mărturisit vedeta.

Iuliana Pepene a recunoscut că este pasionată de adrenalină și adoră călătoriile. Mai mult, aceasta a cochetat în trecut și cu actoria, având un rol secundar într-un film de succes.

,,Îmi place actoria. Am și jucat într-un film, producție Hollywood. Desigur, am avut un rol secundar, dar a fost o experiență de neuitat. „Royal Matchmaker” se numește filmul și este o comedie romantică. (…) Îmi place să „colecționez” amintiri. Și aici mă refer la călătorii. Îmi place să explorez, să cunosc locuri noi, să înțeleg cultura locurilor în care ajung, tradițiile și să încerc toate bucatele tradiționale.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 30 de ani, frumoasa știristă se bucură de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv. Iuliana Pepene a avut un iubit celebru, iar despărțirea dintre cei doi a fost una scandaloasă. Vedeta este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton și atrage privirile tuturor cu forma fizică de invidiat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu