Cancan

Iuliana Tudor are o poveste de viață impresionantă. Care este cel mai mare regret al frumoasei vedete

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Tudor are o poveste de viață impresionantă. Care este cel mai mare regret al frumoasei vedete
Iuliana Tudor are o biografie uluitoare și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România.

Puțini sunt cei care știu că Iuliana Tudor are o poveste de viață impresionantă. Celebra prezentatoare  are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. Dincolo de lumina reflectoarelor, Iuliana Tudor a avut parte de provocări și momente extrem de grele în viața privată. Drumul spre celebritate a fost dificil, iar vedeta a făcut mai multe compromisuri. Iată care este cel mai mare regret al frumoasei vedete.

Iuliana Tudor are o biografie uluitoare

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, Iuliana Tudor, are o poveste de viață surprinzătoare. Aceasta și-a construit o carieră de succes în televiziune, însă a făcut nenumărate sacrificii pentru a ajunge faimoasă. 

Iuliana Tudor a renunțat la profesia de magistrat pentru marea ei pasiune, televiziunea. Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă a absolvit Facultatea de Drept și se pregătea să devină procuror sau judecător atunci când a luat o decizie care avea să îi schimbe definitiv viața.

Îndrăgita prezentatoare s-a remarcat în muzică la vârsta de 22 de ani, iar după ce a câștigat un concurs important, a decis să urmeze o carieră în televiziune. De atunci a prezentat emisiuni celebre și apreciate de public, ajungând una dintre cele mai cunoscute moderatoare tv din România.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Iuliana Tudor are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Văcăroiu, iar cei doi au împreună un băiat, pe Tudor. 

În cadrul unui interviu, Iuliana Tudor a dezvăluit cum a fost debutul ei în televiziune și care au fost marile provocări din plan profesional.

,,Eram extrem de timidă. Veneam cu bunul simţ şi simplitatea unei fete crescută într-un orăşel de provincie din judeţul Prahova. Părea că nu am ce căuta în lumea nebună a televiziunii. Intuiţia celor care m-au ales, însă, nu a dat greş. Am învăţat foarte repede şi am crescut foarte repede pentru un om care nu mai făcuse asta niciodată. Astăzi sunt convinsă că este ceea ce trebuie să fac şi ceea ce îmi place cu adevărat.”, a declarat vedeta tv.

Ce regrete are frumoasa prezentatoare 

Iuliana Tudor se bucură în prezent de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Vedeta este atentă la aparițiile sale publice și este discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta este o prezență rară la evenimentele mondene. 

Frumoasa prezentatoare a recunoscut în repetate rânduri că a avut parte de provocări pe plan profesional și că a fost nevoită să facă multe compromisuri. Cu toate că a regretat la început faptul că a renunțat la cariera de magistrat în favoarea televiziunii, în prezent se declară împlinită și mândră de profesia ei.

,,Am abandonat visul de a deveni magistrat pentru televiziune. Eram la Tulcea la un festival de folclor, luasem premiul al II-lea şi mă pregăteam să plec spre casă. Mi-am luat bilet spre Ploieşti şi aşteptam în gară să vină trenul. Pe peron, în difuzoare, aud că-mi este strigat numele şi sunt chemată la biroul de informaţii. M-am dus. Mă căutau la telefon de acasă, inclusiv profesoară mea de canto sunase după mine. Motivul: un casting de prezentatori la TVR care se organiza fix în acea zi şi la care fusesem chemată.

Mi-au pus o mulţime de întrebări şi am trecut prin teste de tot felul, după care am plecat. Într-o săptămână, aveam să aflu că voi intra în direct ca prezentator într-o emisiune săptămânală.”, a mărturisit aceasta.

Iuliana Tudor se declară în prezent o femeie împlinită și fericită. Frumoasa prezentatoare îmbină perfect planul profesional cu viața de familie. Mai mult, aceasta se menține în formă și arată spectaculos. Vedeta nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.

O prezență răvășitoare în spațiul public este și Alina Pușcaș. Aceasta are un mariaj fericit alături de partenerul ei de viață și este mândră de familia ei frumoasă.

La rândul ei, Mihaela Călin, prezentatoarea de știri de la Antena 1, este împlinită pe plan profesional și personal, iar de când este mamă radiază de fericire.

În schimb, o altă prezentatoare de succes din România, frumoasa Andreea Raicu, a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal, iar suferințele în dragoste au marcat-o pe îndrăgita vedetă.

Iuliana Tudor are o biografie uluitoare și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Frumoasa vedetă și-a construit o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal este împlinită și fericită.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu