Cancan

Iuliana Tudor are un soț ce i-a fost mereu alături. Ce a declarat vedeta la adresa partenerului său de viață?

Publicat: 02 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Tudor are un soț ce i-a fost mereu alături. Ce a declarat vedeta la adresa partenerului său de viață
Soțul Iuliana Tudor i-a fost mereu alături, chiar și în cele mai grele momente

Iuliana Tudor are un soț ce i-a fost mereu alături, chiar și în cele mai grele momente. Acesta a precizat că îi este recunoscătoare pentru toată înțelegerea pe care i-a oferit-o. Cei doi s-au întâlnit în momentul în care vedeta l-a întrebat cât este ceasul. 

Jurnalista are un copil împreună cu partenerul său de viață și nu exclude să mai aibă și alți moștenitori. Iuliana a declarat că își mai dorește copii, mai ales că medicina a avansat atât de mult. 

Iuliana Tudor are un soț de milioane

Iuliana Tudor are unul dintre cele mai longevive mariaje din showbiz-ul românesc. Aceasta l-a cunoscut pe Răzvan Văcăroiu în urmă cu 26 ani. Vedeta are o carieră de succes, fiind moderatoarea emisiunii „Vedeta Populară” de la TVR 1. Jurnalista a povestit că și-a cunoscut soțul în momentul în care l-a întrebat cât e ceasul. Bărbatul a invitat-o ulterior la o cafea, iar pentru că era mai mare decât ea, Iuliana nu dorea să continue relația. 

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani.”, a declarat Iuliana Tudor. 

Vedeta a precizat că este foarte recunoscătoare pentru tot suportul pe care l-a primit de-a lungul anilor de la soțul său. Prezentatoarea a mai spus că este destul de dificil să trăiești lângă o persoană ca ea ce este atât de pasionată de ceea ce face. 

„Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas”, a precizat vedeta. 

Pasionată de cariera sa este și soția lui Adrian Cuculis. Ramona Păuleanu, este una dintre prezentatorii meteo de la Pro TV. Cu toate că a dorit să se înscrie la actorie, aceasta a ajuns din întâmplare la jurnalism.

Își mai dorește jurnalista copii?

Iuliana Tudor are un copil în vârstă de 12 ani împreună cu Răzvan Văcăroiu. Cu toate că nu este însărcinată la momentul actual, aceasta a declarat într-un interviu că nu exclude să mai aibă și alți copii. Chiar dacă are 45 ani, aceasta a spus că medicina a avansat destul de mult și orice este posibil, mai ales că este o femeie sănătoasă. 

„Cu siguranță îmi mai doresc copii! De ce nu?! Dacă va fi să vină, dacă nu, nu! Nu este un subiect față de care să spun că am încheiat socotelile. Sunt la o vârstă la care orice este posibil, medicina a avansat, în viață se pot întâmpla multe…”, a declarat jurnalista. 

Prima sarcină pe care a avut-o, a fost destul de dificilă având un risc destul de mare. De aceea, vedeta a preferat să nu mai apară pe micile ecrane. Acesteia îi era teamă să trăiască drama pierderii copilului său în public, motiv pentru care a dorit discreție. 

Soțul Iuliana Tudor i-a fost mereu alături, chiar și în cele mai grele momente. Bărbatul a sprijinit-o și a înțeles-o de fiecare dată, vedeta fiind dedicată carierei sale. O artistă ce a fost mereu susținută de către partenerul de viață este și Georgiana Lobonț în vârstă de 28 ani.

Adauga un comentariu